Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гурт Rock-H представив нову пісню у Львові (ВІДЕО)

Гурт Rock-H представив нову пісню у Львові (ВІДЕО)
Гурт "Рокаш" дав концерт у Львові. Про це повідомила менеджер гурту Ірина Янцо. Вона ж поділилася міні-рецензією однієї зі слухачок концерту. Публікуємо відгук повністю. "19 квітня була на...

Гурт "Рокаш" дав концерт у Львові. Про це повідомила менеджер гурту Ірина Янцо. Вона ж поділилася міні-рецензією однієї зі слухачок концерту. Публікуємо відгук повністю.

ВІДЕО ДНЯ

"19 квітня була на концерті одного із провідних українських рок-гуртів Рокаш. Емоції після виступу просто зашкалюють. Молодці! Це було кайфово і драйвово,а головне роково:) Правда пошкодувала, що не взяла з собою фотопарат, тому фоток дуже мало і якість їхня така собі. Але перед цим всім невеличка передмова:) Хто не знаю гурт Рокаш, мої вам співчуття. Чуваки реально кльові, із далекого-близького Закарпаття".

Популярність українського масштабу гурт дістав після участі у проекті "Свіжа кров" одного з провідних музичних каналів нашої Батьківщини, де хлопці стали одними з півфіналістів проекту. А вже у січні цього року виїшла їхня перша платівка "In Vinko Veritas", яка паралельно стала першим українським рок-альбомом 2012 р.

Реклама

Саме з цим альбомом приїхали закарпатські фатьови. І заспівали не лише 9 пісень з альбому, але й представили львівській публіці 4 нових пісні з другого. Одну з нових пісень, "Забав циган", хлопці заспівали навіть "на біс".

Також львівські пошановувачі закарпатського року почули два хіти у виконанні Рокаш - "Весна" Олега Скрипки ("Який же Лямур без весни і Скрипки?" Віктор Янцо) та " Road to Mandalay" Robbie Williams.

Реклама

А ще публіку порвало "Вінко червеноє" з мотивами AC/DC напочатку. Та й взагалі, приємно, що навіть після виступу учасники гурту спокійно прийшли в зал і сіли поруч знами, випили пива, поспілкувались і поспішили на поїзд:) Але вже зовсім скоро "Rock-H" знову даватимуть концерт у Львові - 5 травня у Палаці мистецтв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно