Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині вчителі угорської мови та літератури ділилися досвідом

На Мукачівщині вчителі угорської мови та літератури ділилися досвідом
15 лютого 2012 року на базі Форношської школи на Мукачівщині відбувся семінар-практикум на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у викладанні угорської мови та літератури». В...

15 лютого 2012 року на базі Форношської школи на Мукачівщині відбувся семінар-практикум на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у викладанні угорської мови та літератури».

ВІДЕО ДНЯ

В роботі семінару взяли участь вчителі угорської мови та літератури загальноосвітніх навчальних закладів з угорською мовою навчання.

В ході роботи семінару педагоги мали можливість відвідати відкритий урок з угорської мови та літератури у 8 класі на тему: «Az eszközhatározó», проведений Ференц Ж.З., вчителем угорської мови та літератури Форношської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Реклама

До уваги гостей було презентовано музично-поетичну композицію на фольклорній основі «Itt a farsang, vigadjunk!», яка розкрила цікаві народні традиції та звичаї угорців, пов’язаних з масляницею.

Актуальні проблеми з якими зустрічаються вчителі-словесники у своїй роботі під час використання інформаційно-комунікаційних технологій та шляхи їх вирішення стали темою розмови на засіданні круглого столу. Адже при використанні ІКТ у педагогічній діяльності вкрай важливо дотримуватися основних принципів навчання та виховання, поєднувати інноваційні та традиційні форми роботи, бо тільки комплексний підхід дозволить досягти поставленої мети.

Реклама

Вчителі обмінялися досвідом щодо оптимальних форм та методів роботи щодо ефективності засвоєння знань, умінь і навичок учнів з угорської мови та літератури, оглянути новинки методичної, психолого-педагогічної та науково-популярної літератури, фахової періодики та Інтернет-ресурсу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно