Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівка Анастасія Балог бореться за перемогу у музичному конкурсі

Мукачівка Анастасія Балог бореться за перемогу у музичному конкурсі

В Україні триває музичний онлайн-конкурс "YUNA Junior 2020. Осінь – зима". У конкурсі можуть брати участь лише артисти та виконавці віком від 15 до 19 років включно. За головний приз – можливість записати авторський сингл на студії FOXXSTUDIOS та презентувати його на сцені церемонії YUNA, змагається і талановита дівчина із Мукачева – Анастасія Балог.

ВІДЕО ДНЯ

У фіналі закарпатка Анастасія Балог заспівала пісню Бумбокс – "Люди". Зараз Настя потребує вашої підтримки. Підтримати землячку можна за посиланнями у Фейсбуці та Інстаграмі. Все, що потрібно – це вподобати відео, на якому співає Анастасія Балог, в цих соцмережах. Чиє відео набере найбільшу кількість лайків – той проходить далі.

Читайте також:
Мукачівка на шоу "Голос країни" вразила своїм виступом зіркових тренерів
Реклама

Зараз Анастасія – студентка Київської естрадно-циркової академії, фіналістка телешоу "Голос країни 10" (команда Дана Балана). Лауреатка багатьох конкурсів. Улюблені артисти дівчини: Travis Scott, Selena Gomez, Lana Del Rey, Justin Bieber, Потап, Тіна Кароль, Скрябін, Океан Ельзи, Бумбокс, TAYANNA, Madison Beer.

Переможець конкурсу запише авторську пісню на знаменитій студії FOXXSTUDIOS та виступить на церемонії YUNA. Пісня отримає промо-підтримку платформи TopHit.ua, яка відправить її сотням радіостанцій! Переможці 10 відбіркових турів та учасники, які посядуть 1-3 місця у фіналі, отримають призи від Музторг Україна.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно