Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вероніка Тищук майстерно зіграла свою роль

Вероніка Тищук майстерно зіграла свою роль
30 жовтня, золотого осіннього дня у Мукачівському російському драматичному театрі пройшов авторський вечір акторки, лауреатки обласної театральної премії братів Шерегіїв Вероніки Тищук, в якому...

30 жовтня, золотого осіннього дня у Мукачівському російському драматичному театрі пройшов авторський вечір акторки, лауреатки обласної театральної премії братів Шерегіїв Вероніки Тищук, в якому авторка у вигляді майстерно зіграної гри повідала глядачу про своє творче життя у царині театральній.

ВІДЕО ДНЯ

В музичному моно-спектаклі була вдало втілена ідея талановитої акторки. На очах у глядача за дві години промайнуло прожите життя, в якому були і радість і сльози, удачі і падіння, душевні переживання, любов, розчарування, сподівання і пошуки. У цій, непрямій лінії життєвої стежини, проживалось усе сповна, але любов до театру була головною ідеєю цього пошуку. І вона втілилась. Втілилась і ожила, означивши основний вимір світобачення. Тепер ТЕАТР – це її серце і душа, це – повітря і хліб насущний, це смисл існування і найбільша любов.

Як легко працювати, коли тебе оточують талановиті друзі, коли тебе розуміють і здатні на професійному рівні надати допомогу у організації і здійсненні творчої ідеї. Так долучили до дійства і свою майстерність команда професіоналів-однодумців: заслужена артистка естрадного мистецтва України Мар‘яна Лиховид, оранжувальник – заслужений працівник культури України Олександр Ухач, Рудольф Ланьо, скрипка – Галина Васильченко, Михайлець Олександра, гітара – Роман Ковордані, Василь Плоскіна, соло-гітара – Валерій Слободенюк, саксофон – Олександр Ухач, Хореографія – Галина Биленко, режисер відеоряду – Валерій Кочерган, режисер монтажа, оператор – Олександр Косарим, графічний дизайнер – Дмитро Данилов, помічник режисера – Вікторія Кулішова, світло – Іван Кость, Микола Штайнгер, музичне оформлення – Отто Оприч, Віталій Васлик, виконавці Руслан Аітов, Євгеній Шарапановський, Єдуард Докаленко, Адріана Дика, Валерія Піняшко, творче забезпечення – А. Шеффер, генеральний директор «АLEX» А.А.Яцканич, директор російського драматичного театру, заслужений працівник культури України, заслужений діяч мистецтв Росії – Юрій Шутюк, директор ДМШ №2 – Кешеля М.В., директор Чинадіївського замку – Йосиф Бартош, сім‘я Яцканич, літературне об‘єднання «Рідне слово».

Реклама

Мукачівці отримали можливість насолодитися яскравим дійством, яке не залишило байдужим жодного присутнього у залі. Досвідчена гра акторки дала можливість глядачу відпочити, забути про час, запалитися дивовижною енергетикою виконавиці, відчути емоційний під'йом. Весела, життєлюбна, завжди усміхнена і доброзичлива у житті – такою у ці хвилини була Вероніка, тендітна і водночас сильна жінка. ЇЇ досвід, талант, яскравий темперамент, здібність до імпровізації, уміння радіти життю на повну, дотепні жарти – все це разом дає їй можливість виступати у найширшому акторському діапазоні: від комедійно гострохарактерних і навіть гротескових ролей до драматичних. Адже за 25 річним стажем криється довгий і непростий шлях, котрий Вероніка називає дарунком долі. Витончена, поетична душа Вероніки зазнавала метаморфоз, час ліпив її, шліфував найтонші грані її відчутів і переживань, і сьогодні такою вдосконаленою і позитивною акторка постала перед своїм глядачем.

Спасибі за настрій, за естетичне задоволення, за сукупність різнобарвних емоцій, котрі кожен з глядачів зміг винести з його Величності Театру. Спасибі за любов, котрою так легко і щиро талановита акторка поділилися з нами. Ми, члени літературного об‘єднання «Рідне слово», бажаємо Вероніці Тищук, акторці, поетесі і просто українській жінці і дбайливій дружині здоров‘я, тепла, добра і подальших творчих злетів.

Реклама

Тетяна Рибар

Вероніка Тищук майстерно зіграла свою роль – 01
Вероніка Тищук майстерно зіграла свою роль – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно