Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські діти малювали Пересопницьке Євангеліє

Мукачівські діти малювали Пересопницьке Євангеліє
Минулого року Україна і світова громадськість урочисто відзначили 450-річчя створення Пересопницького Євангелія. З цієї нагоди в Мукачеві було оголошено конкурс учнівських робіт, присвяченій цій...

Минулого року Україна і світова громадськість урочисто відзначили 450-річчя створення Пересопницького Євангелія. З цієї нагоди в Мукачеві було оголошено конкурс учнівських робіт, присвяченій цій даті. Оргкомітет конкурсу підбив його підсумки і минулого вівторка в дитячій художній школи ім. Міхая Мункачі відбулося вручення нагород. Серед дітей від 10 до 14 років у номінації «живопис» переміг вихованець художньої школи Петро Прокопенко, творчу роботу якого визнано кращою в конкурсі. Друге місце присуджено Анастасії Гайдаєнко. У номінації «графіка» кращими стали відповідно Наталія Комар із ЗОШ № 13 та Андрій Муха (ДХШ).

ВІДЕО ДНЯ

Серед юних живописців 15-17 років перше місце здобула Наталія Севч (ЗОШ №20), друге – Дмитро Папіш (ЗОШ № 1). А серед графіків першою та другою стали відповідно Рената Маслянко (ЗОШ № 2) та Олександра Немйо (ДХШ). Вручаючи юним митцям нагороди, керівник оргкомітету, заступник міського голови Михайло Лабош побажав їм нових творчих злетів і відмінного навчання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно