Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Єврейські громади Закарпаття були представлені в Мукачеві

Єврейські громади Закарпаття були представлені в Мукачеві
14 вересня 2011 року в приміщенні Закарпатського обласного державного російського драматичного театру (м.Мукачево) відбулася знакова подія – презентація студентського дослідницького проекту...

14 вересня 2011 року в приміщенні Закарпатського обласного державного російського драматичного театру (м.Мукачево) відбулася знакова подія – презентація студентського дослідницького проекту «Єврейські громади Закарпаття».

ВІДЕО ДНЯ

Цей проект виконала збірна група студентів ізраїльських університетів, які навчаються за спеціальностями: історія та архітектура.

У невимушеній атмосфері, присутні, які з'їхалися з усієї області, з зацікавленістю слухали доповіді молодих людей, які з захопленням розповідали та показували на екрані результати своєї тритижневої праці в містах: Мукачево, Ужгород, Берегово, Хуст та прилеглих селах.

Реклама

Єврейська громада Закарпаття вдячна нашим гостям за відданість справі єврейської історії і культури, збереження та популяризацію самобутніх традицій нашого народу.Чекаємо на них, та їхніх помічників-перекладачів з Києва та Львова з новими цікавими проектами в нашому Карпатському краї.

А. Лейбовіч – голова іудейської релігійної громади м. МукачевоМ. Максименко - голова Мукачівського національно-культурного єврейського товариства "Шалом!"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно