Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Завтра у Мукачеві пройде pre-party Global Gathering

Завтра у Мукачеві пройде pre-party Global Gathering
Місто над Латорицею відкриває серію pre-party «тусовок» одного з найбільших фестивалів електронної музики Європи Global Gathering. У суботу, 18 червня о 20.00 у Мукачеві відбудеться локальна...

Місто над Латорицею відкриває серію pre-party «тусовок» одного з найбільших фестивалів електронної музики Європи Global Gathering.

ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 18 червня о 20.00 у Мукачеві відбудеться локальна вечірка Global Gathering, на якій закарпатську публіку розважатимуть DJ Spartaque та Сухар – офіційні гості головного шоу 9 липня на стадіоні Чайка в Києві.

З квитком на Global Gathering 2011 вхід на pre-party безкоштовний. На цій же вечірці можна буле і придбати квиток на 9 липня, разом із сувенірами з символікою фестивалю.

Реклама

Окрім Мукачева подібні вечірки відбудуться ще у 14 містах країни. Дрес-код – яскравий верх, ніякого білого, чорного і сірого.

Цьогоріч Global Gathering зібрав доволі потужний Line Up у складі: Tiësto, Richie Hawtin, Markus Schulz, Laidback Luke, Ferry Corsten, Dirty South, Adam Beyer, Marco Carola, Aly&Fila, Jaguar Skills, Richard Durand, Michael Woods, Aphridite & MC Junior Red, Paul Thomas, W&W, London Elektricity, Arty, 16BIT та інші.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно