Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Старе Давидково відсвяткувало 647-му річницю з дня заснування

Старе Давидково відсвяткувало 647-му річницю з дня заснування
У Мукачівському районі є досить відоме село Старе Давидково, яке у неділю 01.05.2011 р. відсвяткувало 647-му річницю з дня заснування. Дійство було організовано силами активних мешканців...

У Мукачівському районі є досить відоме село Старе Давидково, яке у неділю 01.05.2011 р. відсвяткувало 647-му річницю з дня заснування. Дійство було організовано силами активних мешканців села.

ВІДЕО ДНЯ

Свято розпочалося з Божого благословення настоятеля греко-католицької церкви о.Михайла. Продовжив святкову програму футбольний матч між командами С.Давидкова і В.Коропця, який закінчився з рахунком 1:1. Після матчу з привітаннями виступили представники влади і старожили села. Учні ЗОШ і любителі художньої самодіяльності порадували жителів і гостей дійства своєю концертною програмою. На святі села пригощали безкоштовними прохолодними напоями. По закінченню концертної програми діти випустили в небо зграю голубів як символ миру. Для сільської малечі було організовано виступи циркових клоунів і працювали дитячі атракціони. Особлива подяка одному з організаторів цього свята – почесному жителю с.С.Давидково Балега Олександру.

Переклад: Катерини Голуб

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно