Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колектив “СТІМул” виступив у Мукачеві з нагоди першої річниці творчості

Колектив “СТІМул” виступив у Мукачеві з нагоди першої річниці творчості
Не віриться, що тільки рік минув, як започаткувалося громадське міське об’єднання «СТІмул» творча Спілка талановитих інвалідів» (керівник Алла Кучинська). Бо добра слава, вдячні відгуки про...

Не віриться, що тільки рік минув, як започаткувалося громадське міське об’єднання «СТІмул» творча Спілка талановитих інвалідів» (керівник Алла Кучинська). Бо добра слава, вдячні відгуки про діяльність цього об’єднання лине гучна. На концерти цих самобутніх і вельми талановитих аматорів сцени збираються в клуби, на майданчики на свіжому повітрі в санаторіях і будинках відпочинку, школах і сільських культосвітніх установах і молоді, і літні люди.

ВІДЕО ДНЯ

А недавнього березневого пообіддя у залі міського Будинку культури відбулося пам’ятне мистецьке дійство – звіт колективу «СТІмул» перед жителями міста над Латорицею з нагоди першої річниці творчого колективу. У фойє було розгорнуто виставку творчих робіт людей з обмеженими можливостями Мукачева.

На сцені і в залі було стільки радості, світла, святкової атмосфери, що на душі ставало тепло, затишно й трішечки щемно. А слухаючи виконавську майстерність цих самобутніх, талановитих виконавців, гаряче аплодуючи їм, глядачі забували, що перед ними юнаки й дівчата з вадами зору.

Реклама

З щирими вітаннями і добрими, підбадьорюючими словами до ювілярів звернувся міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл. Він вручив талановитій керівниці гурту «СТІмул» А.М.Кучинській Почесну грамоту і подарунок. Протягом усього концерту вітання чередувалися з піснями, танцями, інструментальними музичними творами, гуморесками…

Головний підсумок від почутого й побаченого – у цих дітей, юнаків і дівчат, талант не байдужий до музики. У них багата й благородна уява, вони володіють належною реакцією, легше засвоюють пісенне і виконавське мистецтво. Хоча ніхто не знає і не відає, як напружено і як вольово репетирують аматори сцени. Зате їх музика збагачує глядачів і слухачів духовно, бо ці виконавці добріші і розсудливіші. А щоб їх сприймали, вони наполегливо вчаться грати й співати для інших, приносити радість. А саме в цьому найвище покликання митців. «СТІмулівці» ним володіють досконало.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно