Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачівській ЗОШ №13 завершилося талант-шоу

У Мукачівській ЗОШ №13 завершилося талант-шоу
Ви гадаєте, що талант-шоу можливі тільки у великих містах? А ось і ні. Подібні заходи цілком органічно виглядають і на шкільній сцені, адже здібних і у нас багато. І це вкотре продемонстрували учні...

Ви гадаєте, що талант-шоу можливі тільки у великих містах? А ось і ні. Подібні заходи цілком органічно виглядають і на шкільній сцені, адже здібних і у нас багато. І це вкотре продемонстрували учні школи № 13.

ВІДЕО ДНЯ

Свято талантів у такій інтерпритації відбувається в ЗОШ № 13 вперше, проте організатори сподіваються, що це ввійде у традицію. 3 грудня відбулася фінальна частина конкурсу, де найобдарованіші учні різних вікових категорій боролися за звання «найталановитіших». Самим захоплюючим у цьому конкурсі було те, що він став своєрідною версією масштабного телешоу «Україна має талант».

Шкільна версія також проходила у три етапи: 1 - кастинг - в ньому прийняли участь всі бажаючі , котрі намагалися вразити журі своїм талантом . Серед них було обрано учасників півфіналу. 2 - півфінал - учасники повинні були проявити себе у виконанні хітів української естради , які їм були запропоновані оргкомітетом. 3 – фінал - став кульмінацією шоу і був наповнений національним духом, адже учасники виконували патріотичну пісню. Цей тур був присвячений Дню Збройних Сил України. Крім цього, фіналісти мали вразити журі артистичністю, вмінням створювати драматичний або жвавий образ відповідно до розробленого положення, а також розповіддю про себе у формі мультимедійної презентації. В цьому їм допомагали заступник директора з виховної роботи Шелестак О.В., педагог-організатор Маняк М.М. та учні, які безпосередньо є ініціаторами та членами оргкомітету конкурсу: Вербищук Мирослава, Савчур Яна, Токар Наталка, Симонян Артур. Без сумніву, всі фіналісти вже є переможцями, але об'єктивне журі у складі: Бургардт О.І. – вчитель музики, Леманинець О.С. – вчитель початкових класів, Маняк М.М. – педагог-організатор, Глеба В.Ю. – заступник директора з НВР, Шелестак О.В. – заступник директора з виховної роботи - визначило найкращих, які були нагороджені грамотами, подарунками та солодкими призами (за сприяння депутата Мукачівської міської ради Євстратьєва Р.Р,).

Реклама

Переможцями стали: І місце - учениці 10 класу Іванчо Евеліна (номінація «Вокальне мистецтво») та Стегура Катерина (номінація «Виконавська майстерність»). ІІ місце - учениця 7-В класу - Тимченко Яна; ІІІ місце - учениця 9-Б класу – Микуланинець Каріна. Стегура Катерина також отримала найбільшу кількість голосів під час таємного голосування, в якому взяли участь учні школи напередодні фіналу та стала переможцем у номінації «Глядацькі симпатії». Кожен фіналіст отримав грамоту і подарунки: Білошицький Ярослав – «Наше майбутнє» Свірчевська Оксана – «Сценічний образ».

Вітаємо переможців! А всіх, хто бажає почути виступ півфіналістів та фіналістів запрошуємо на Гала – концерт, який відбудеться незабаром.

Джерело: Міська газета "Мукачівська Ратуша"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно