Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В МДУ з концертом виступила чоловіча капела УжНУ

В МДУ з концертом виступила чоловіча капела УжНУ
Кожна людина бодай раз сиділа за партою у школі, «виші»… Такі моменти закарбовуються у пам'яті назавжди. Недарма кажуть, що шкільні та студентські роки – найкращі. Та й, справді, перед відчиненими...

Кожна людина бодай раз сиділа за партою у школі, «виші»… Такі моменти закарбовуються у пам'яті назавжди. Недарма кажуть, що шкільні та студентські роки – найкращі. Та й, справді, перед відчиненими «воротами» у світ широкий молодь має повну можливість насолодитися красою життя.

ВІДЕО ДНЯ

Студентські роки наповнені активним навчанням та різноманітними подіями. Однією з найголовніших подій для кожної молодої особи є День студента – своєрідне «професійне» свято для всіх, хто навчається в інституті, університеті чи академії.

Особливо трепетно та відповідально до цієї події ставляться викладачі та студенти Мукачівського державного університету. Відповідальність, з якою вони підходять до організації свята, не може не радувати. Цьогорічне святкування – не виняток.

Реклама

Триденна програма, підготовлена студентською радою університету разом з викладачами, була насиченою на концерти, спортивні змагання, конкурс на кращу стінгазету…

Напевно, однією з головних «родзинок» цьогорічного святкування Дня студента в Мукачівському держуніверситеті став святковий концерт самодіяльної народної чоловічої капели професорсько-викладацького складу Ужгородського національного університету. Святкове дійство, яке проводилось в залі Гуманітарно-педагогічного коледжу МДУ, розпочалось досить незвичним і цікавим дійством – Клятвою студента. Озвученою головою студентської ради МДУ Сільвією Голуб, клятву студента підтримав увесь зал.

Реклама

Опісля цього до всіх присутніх (а їх того дня в залі зібралось чимало) звернувся ректор Мукачівського державного університету Юрій Мигалина. У своїй промові Юрій Вікентійович розповів про історію святкування Дня студента у місті над Латорицею.

– Найцінніше – наші студенти. Я вже багато разів чув від викладачів нашого, Ужгородського та Львівського національних університетів, інших вузів країни схвальні відгуки про них. Наші студенти – це витримані, спокійні, виховані. Одним словом – студенти найкращі!

Святкова зустріч продовжилася виступом хорової капели УжНУ. Професорсько-викладацький склад чоловічої капели, очолюваний художнім керівником і диригентом, заслуженим діячем мистецтв України Василем Гайдуком, виконав декілька творів вітчизняних та зарубіжних композиторів.

Реклама

Концерт тривав майже дві години. На високому рівні розпочалося святкування Дня студента та першокурсника в МДУ. Все запам'ятається надовго!

Іван Гарагонич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно