Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У місті над Латорицею відбувся урок-семінар для понад 70 духовників краю

У місті над Латорицею відбувся урок-семінар для понад 70 духовників краю
Відділ мідних та духових інструментів дитячої школи мистецтв № 1 ім. С.Мартона, який очолює Андрій Гордубей, десятки років вважається одним із кращих в області. Сотні його вихованців здобували...

Відділ мідних та духових інструментів дитячої школи мистецтв № 1 ім. С.Мартона, який очолює Андрій Гордубей, десятки років вважається одним із кращих в області.

ВІДЕО ДНЯ

Сотні його вихованців здобували звання переможців та призерів обласних олімпіад, десятки стали професійними музикантами і сьогодні викладають у школах мистецтв, грають в професійних духових оркестрах.

Тому не випадково цими днями тут відбувся відкритий урок-семінар одного з найдосвідченіших викладачів відділу Степана Хоми за темою: «Робота над крупною формою з учнем старшого класу». Сімдесят п'ять викладачів дитячих шкіл мистецтв Закарпаття та представників обласного методичного центру на чолі з його головою Ференцом Томичем за його ж словами збагатилися новими знаннями. Степан Хома провів спочатку показовий урок із семикласником Борисом Кобалем, відтак виступили вихованців відділу – тріо трубачів Борис Кобаль, Владислав Шефер, Іштван Хома, переможці обласного конкурсу тріо мідних духових інструментів Рудольф Лаутнер (труба), Сергій Канчій (тромбон), Даніел Бібен (труба). Відтак продемонстрували свою майстерність викладачі – квінтет мідних духових інструментів. Високий рівень викладання і виконавської майстерності учнів відзначили викладачі-ветерани духової музики Василь Бобик з Хуста та Іван Кула з Іршави.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно