Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Порадували освітян і духовно, і матеріально

Порадували освітян і духовно, і матеріально
Торжества з нагоди Дня учителі цього разу відбувалися в драмтеатрі. З вітальним словом до освітян Мукачева звернувся міський голова Золтан Ленд'єл. А відтак з великим концертом виступили артисти...

Торжества з нагоди Дня учителі цього разу відбувалися в драмтеатрі. З вітальним словом до освітян Мукачева звернувся міський голова Золтан Ленд'єл. А відтак з великим концертом виступили артисти симфонічного оркестру та солісти Закарпатської обласної філармонії (диригент Вікторія Свалявчик). Щирі оплески зірвали молодий мукачівський баяніст Євген Мусієць, струнний квартет та камерний ансамбль Мукачівського держуніверситету під керівництвом Сергія Добоша, солістки, лауреати Міжнародних конкурсів Вероніка Гаснюк, Мирослава Швах-Пекар, народний артист України Петро Матій, заслужений артист України Олександр Садварій.

ВІДЕО ДНЯ

До свого професійного свята мукачівські педагоги отримали не тільки квіти і подарунки, але й 50 відсотків посадового окладу. А народний депутат України Василь Петьовка, який був одним із організаторів святкового концерту, влаштував для освітян і святкову гостину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно