Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Міс Мукачево – Open». Хто?

Суботнього вечора в центрі міста над Латорицею зібралося чимало молоді: тут влаштовувався довгоочікуваний конкурс краси «Міс Мукачево – Open». …В залі театру поволі загасає світло – і під оплески...

Суботнього вечора в центрі міста над Латорицею зібралося чимало молоді: тут влаштовувався довгоочікуваний конкурс краси «Міс Мукачево – Open».

ВІДЕО ДНЯ

…В залі театру поволі загасає світло – і під оплески присутніх на сцені з'являються мукачівські красуні. Глядачам одразу стає зрозуміло: що кожна з них на сцені не просто так, а дійсно завдяки своїй вроді. Це – десять дівчат віком від 15 до 25 років, які змагалися за титул найгарнішої мукачівки. Не один з хлопців у залі вже уявляв собі, як би всі дивилися, коли б він ішов під руку з будь-якою із них. А дівчата в залі прискіпливо спостерігали за тим, що діється на сцені, і оцінювали еталони краси.

В залі сиділи також рідні та друзі конкурсанток, їх тепло і підтримку відчувала кожна з красунь.

Реклама

Претендентки на звання "Міс Мукачево" виходять у вбранні з національними елементами. Це був перший вихід, і саме у вишиваночках відбулося ближче знайомство залу з дівчатами. «Красуні-україночки» (в той момент інакше їх не можна було назвати) демонстрували своє вміння спілкуватися з глядачем поглядами та грацією.

Вихід другий – діловий… Строгість, впевненість, нічого зайвого – ось що можна було сказати, дивлячись на кожну з них у цей момент. Саме тут, на мою думку, дівчата демонстрували своє вміння гарної і чіткої ходьби, рухів.

Реклама

Модерн! Саме в цьому образі красуні з'явилися на очі публіки втретє. Тепер на сцені дівчата просто відпочивали (це було ніби фоновим сюжетом виходу). Посмішки, грація та «колективна віддача позитиву» змушували кожного в залі доброзичливо посміхнутися і пробудити в душі весну.

І ось, нарешті, те, чого чекали всі – вихід четвертий. Дівчата з'являються перед очима глядачів у повній красі! Так. Це вихід у вечірніх сукнях. Романтична мелодія – і кожна з красунь впевнено «пливе» у чудовому вечірньому платті. Ідеальні лінії фігур, чудові риси вроди, які доповнюються осяйною посмішкою, в поєднанні з гарними сукнями, змушували глядачів затамовувати подих.

Ось конкурсантки на сцені в очікуванні підрахунків балів журі, яке увесь вечір спостерігало, можливо, навіть в прямому значенні цього слова, за кожним кроком дівчат. Традиційно один з членів журі говорить, що всі дівчата заслуговують на титул переможниці (повірте, що цього разу це звучало як ніколи суттєво і правдиво), але, все ж таки, підрахунки дали свої результати. За підсумками конкурсу титул "Міс Мукачево - Open" виборола Мальвіна Кушнір. Сама переможниця зізналася, що на такий успіх не очікувала, але допомогла їй перемогти впевненість у собі. Першою віце-міс стала студентка Мукачівського державного університету Мар'яна Сікомас, яка, до речі, отримала і титул «Міс глядацьких симпатій». Другою віце-міс також стала студентка МДУ Юлія Ващинникова. Дівчина настільки сподобалась глядачам та журі, що останні нагородили її й почесним титулом «Міс «Фаберлік».

Реклама

Якщо ж говорити про відзнаки, то, окрім морального задоволення, дівчата отримали вечері на двох від спонсорів заходу (ресторану «Удіне» та «Пуасон»). А переможниця в конкурсі удостоїлася й путівки до Будапешта-Відня та фотосесії від відомого закарпатського фотографа Михайла Леньо.

У перервах між виходами дівчат глядачів розважали команди КВК – «БезУмная молодежь» і «Хватило не Фантазии». Хлопці та дівчата демонстрували кумедні випадки з життя, мініатюри, «посипали» зал жартами і навіть пропонували власний варіант на «Міс Мукачево» (звичайно, з гумором). Особливо подобались сценки, в яких глядач впізнавав чимось себе чи неодноразово бачив таку ситуацію на власні очі. Оцінюючи реакцію зали, можна було з упевненістю сказати, що на сцені працюють майстри своєї справи. І справді, ці команди досягли вже чималих рівнів у цьому напрямку творчості.

Також зал розважали і естрадні виконавці, які дарували різні пісні та грали на музичних інструментах. Часом здавалося, що ти дійсно сидиш на концерті популярної естрадної зірки, бо хлопці та дівчата своїми голосовими можливостями демонструвати справжню майстерність.

Дівчата, учасники та глядачі висловлюють подяку організаторам конкурсу, а саме: творчому центру «STARTIME», зокрема Владиславу Лакатошу, а також адміністратору конкурсу Тетяні Соловйовій. Особлива подяка за підтримку міському голові Золтану Ленд’єлу.

Також велике спасибі спонсорам та партнерам свята – кав'ярні «Time», нічному клубу «Black and White», ресторанам «Удіне» та «Пуасон», інформаційним партнерам – Закарпатській щотижневій газеті «Панорама» та інформаційному порталу Мукачево.нет.

Колись було мовлено: «Краса – це велика сила». Але можна сказати з упевненістю, що за титул «Міс Мукачево» змагалися справді достойні конкурсантки, і кожна з них по-своєму міс-врода.

Іван Білак

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно