Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський гурт BLAT випустив сольний альбом

Мукачівський гурт BLAT випустив сольний альбом

Фосо від BLAT – це мандрівка сміливої можливості, яка втілена спектром настроїв у цілісний музичний продукт. Начинений тутешнім говором, із використанням русизмів, притаманних Мукачеву, в якому й відбувалася робота над альбомом.

ВІДЕО ДНЯ

Саме тут і утворилися ті атмосферні маршрути пісень, які дають можливість слухачеві телепортуватися від спокою квітучих весняних алей – до палаючих болем і пристрастю багатоповерхівок. Від мовчазної сльоти та міської журби – до відвертого вечоріння на пляжах з океанськими горизонтами. Втім, існує дещо інший бік релізу, де вже простежуються авантюризм, легковажність, ба навіть небезпечний азарт.

Читайте також:
"Сусіди ся хрестили": закарпатка влаштувала справжній шабаш на музичній премії YUNA 2021
Реклама

Автори, виконавці, продюсери експериментального продукту, покликаного популяризувати локальний колорит, – Анатолій Рябінін і Владислав Піров. Мультиформатний проєкт вміщує у собі жанри indiepop, synthpop, chill, house.

Музика гурту БЛАТ побудована на легких мотивах, що вводить слухача в стан духовного блаженства і гармонії. Учасники гурту Владислав Піров та Анатолій Рябінін з Мукачева. Обидвоє працюють на студії у місцевому Палаці Культури, яка була створена за проектом Владислава Пірова, який має 20 років досвіду роботи на студіях в Маямі та Німеччині.

Реклама

"Кожна композиція має свою історіособливіи побудовані на реальних подіях. Пишучи в студії матеріал, поставили ціль, щоб музика у нас викликала особливі емоції. Саме тому, альбом має назву "Фосо". Це те слово, яке народжується після кожної прослуханої пісні", – зазначив Владислав Піров.

Альбом є на всіх стрімінгових платформах. Нещодавно Блат разом із "Громацьким телебачнням" відзнянись в програмі "Чьоткий Кач". А наприкінці минулого року БЛАТ спільно з Уйко Шоні випустили кліп на трек "Май грусна".

Читайте також:
Відомого співака та телеведучого помітили на Закарпатті
Реклама

Назва гурту − Блат [бл`ат], жарґоннне − знайомства та зв’язки, що використовують в особистих корисливих цілях. Учасники гурту розповідають, що це не про гроші чи владу. Тут йдеться про сам шлях до цілей, який часто є легшим та успішнішим, тому що знаєш, до кого звернутися за неформальним покровительством, "по блату".

Владислав Піров та Анатолій Рябінін з Мукачева самостійно пишуть тексти, музику, виконують та аранжують треки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно