Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зеленський чекає людей, які готові працювати на державу за 30 тисяч

Зеленський чекає людей, які готові працювати на державу за 30 тисяч
10 вересня Володимир Зеленський заявив, що працювати на державу складно і дешево. Тому він чекає на молодих і амбітних людей, які готові працювати за 30 тисяч гривень на місяць.

Президент Володимир Зеленський заявив, що працювати на державу складно, невигідно і дешево, тому він чекає на молодих і амбітних людей, які готові працювати на країну за 30 тисяч гривень на місяць. Про це Зеленський сказав на форумі YES Brainstorming 10 вересня у Києві.

ВІДЕО ДНЯ

До президента звернувся відвідувач форуму Артем Шаіпов, який розповів, що 2 роки тому очолював Асоціацію українців-випускників провідних університетів світу, і коли Зеленського обрали президентом, то ця організація надіслала йому листа з пропозицією співпрацювати, але відповіді, попри публічні заяви глави держави про кадровий голод, не отримала.

Він розповів, що Асоціація об’єднує близько 3 тисяч людей, які навчались закордоном у кращих університетах і хочуть працювати на українську державу і допомагати президенту.

Реклама

"Я не просто за, щоб такі люди працювали. Я вам чесно скажу, я хотів би, щоб замість нас працювали такі люди. Тому що ми всі напрацювались, якщо чесно, – зазначив Зеленський.

Читайте також:
Робота в Закарпатті із зарплатою 14 тисяч гривень і вище: підбірка вакансій
Реклама

"Я хочу поставити нормальне питання. Працювати на державу – у моєму розумінні, без гучних слів – складно і дешево. Невигідно. Просто невигідно. Вся репутація, що була у вас до цього, вона змінюється, на жаль. І за все це ти отримуєш – колись ти отримаєш! – в історії скажуть: "Все ж таки, напевне, не брехав, нормальна людина". Це максимум. Ось виклик, – зауважив Володимир Олександрович. – Чи готові ви і такі люди, як ви, просто заради того, що хочеться змінити щось, працювати на державу Україна на високій посаді за 30 тисяч гривень?".  

На це Шаіпов відповів, що готовий, якщо буде знати, що те, що він робить, приносить користь країні і народу.  Зеленський сказав, що бере хлопця на роботу, і запитав, чи є ще 10 потужних спеціалістів, які готові працювати за 30 тисяч.

Журналіст, який вів розмову з президентом, пожартував, чи можна вважати, що вже просто на форумі формують новий уряд. Зеленський додав, що Шаіпов може звернутися до голови його Офісу Андрія Єрмака і прийти з іншими молодими людьми, які готові працювати на країну, на Банкову для предметної розмови.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно