Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цукор знову подорожчає: названо нову ціну

Цукор знову подорожчає: названо нову ціну

Ціна 1 кілограма цукру в Україні цього року вже не впаде нижче 27-28 гривень. Є велика ймовірність, що продукт тільки дорожчатиме. Виробники підрахували, що витрати не дозволяють їм продавати цукор за нижчою ціною.

ВІДЕО ДНЯ

Такі прогнози озвучив директор "Старокостянтинівського цукрового заводу" (A’SPIK group) Володимир Шостак. Він упевнений, що дешевшати цукор не буде, навіть незважаючи на новий урожай цукрових буряків.

Читайте також:
Ціна олії 100 гривень: чи реальна така вартість вже незабаром
Реклама

"Нижчої тої відпускної ціни, яка є сьогодні, не буде точно. Зупиниться вона на 31 грн/кг чи 35 грн/кг прогнозувати складно. Але те, що вона не буде нижчою 27-28 грн/кг говорять усі експерти і ми так вважаєм. Нинішні затрати не дозволяють реалізовувати по нижчій ціні цей товар", – сказав він.

У той же час начальник відділу агропромислого виробництва управління розвитку агропромислового комплексу і земельник відносин Хмельницької ОДА Андрій Лакуста висловив думку, що вартість цукру складе мінімум 30-31 грн за кілограм.

Реклама

Раніше інтернет-видання "PMG.ua" розповідало, що ціна на цукор різко зміниться. Ще деякий час тому економісти прогнозували зміну вартості цукру в бік подешевшання. Мовляв, цьогоріч цукровий буряк вродився у достатній кількості. Втім, свої корективи у ціну внесло подорожчання газу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно