Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Буде до 1 червня: ПриватБанк оприлюднив важливе повідомлення

Буде до 1 червня: ПриватБанк оприлюднив важливе повідомлення

ПриватБанк на своєму офіційному сайті повідомив, що кредитні канікули за кредитними картками фінустанови будуть діяти до 1 червня 2022 року.

ВІДЕО ДНЯ

Пресслужба банку нагадала, що для підтримки клієнтів у важкий час війни кредитні канікули було запроваджено з 1 березня цього року для всіх фізичних осіб за всіма кредитними картками.

Що таке кредитні канікули? Це пільгові умови договору, коли клієнти мають право не вносити обов’язковий мінімальний платіж, що особливо актуально у випадку перебування у зоні бойових дій чи через втрату доходу. Кредитні канікули означають, що банк не штрафуватиме за прострочені платежі. В ПриватБанку такі умови діють до 1 червня.

Реклама
Читайте також:
ПриватБанк звернувся до українців із важливим попередженням

Також у повідомленні пресслужби банку міститься заклик погашати заборгованість хоча б частково, адже банк повинен працювати.

Реклама

"Ми також продовжуємо нести повну відповідальність за депозити українців незалежно від обставин. Стандартні умови пільгового періоду картки залишаються незмінними", – йдеться у повідомленні банку.

Також на офіційному сайті міститься роз’яснення, що кредитні канікули не означають відсутність процентів за користування кредитними коштами. Додатково до канікул, у березні ПриватБанк встановив кредитну ставку 0,001%, практично зробивши користування кредитними коштами безкоштовним.

"Ми зробили це, щоб підтримати всіх наших клієнтів і усвідомлюючи більш нагальні проблеми, з якими зіткнулась країна", – зазначили у Приваті.

Реклама

Раніше повідомлялось, що до 1 травня ПриватБанк просив переказати гроші з рахунку "Бонус+" на потреби ЗСУ або ж використати їх на покупки у партнерів згаданої фінустанови.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно