Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відпочинок у Солотвино: ціни 2022 року (приватний сектор, бази відпочинку)

Відпочинок у Солотвино: ціни 2022 року (приватний сектор, бази відпочинку)

Солотвино – одне із найпопулярніших місць відпочинку в Закарпатській області. Кожного року сюди приїжджали туристи зі всієї України й близького зарубіжжя, щоб мати змогу відпочити біля знаменитих солених озер.

ВІДЕО ДНЯ

Але 2022 рік особливий. Війна, яку розв’язала росія, все змінила. Зараз українці об’єднані метою перемогти ворога. І саме для цього всі сили направлені на допомогу нашим славним ЗСУ. Відповідно, переважній більшості громадян не до відпочинку. Але є українці, яким необхідно відновити здоров’я, саме задля цього вони і їхатимуть у Солотвино цьогоріч.

Читайте також:
Аквапарк "Карпатія": ціни 2022 року, графік роботи, адреса та контакти
Реклама

У цій публікації ми коротко розповімо, які ціни 2022 року на відпочинок у Солотвино та які пропозиції проживання пропонує приватний сектор і деякі бази відпочинку.

Солотвино, приватний сектор – ціни 2022 року

Станом на 9 червня, момент підготовки статті, найдешевші варіанти проживання у приватному секторі були в межах 150-200 гривень за добу з однієї людини. За такі гроші можна винайняти місце у кімнаті на 2-3 людей. Харчування в суму не входить, але, як зазначають господарі будинків, є кухня із всім необхідним приладдям, на якій можна готувати страви. На поверсі є ванна кімната, пральна машинка, праска. У дворі альтанки та мангали.

Реклама

За 300-400 гривень на добу є можливість взяти в оренду кімнату в котеджі. Умови практично ті ж самі, як і в описі вище. Доповненнями хіба що слугує наявність на території окремих басейнів та місць відпочинку для дітей (дитячих гойдалок або атракціонів). Решта – "стандартний набір":

  • затишні кімнати із кондиціонером, телевізором, Wi-Fi;
  • кухня, обладнана мікрохвильовою піччю, електрочайником, набором необхідного посуду, холодильником;
  • ванна кімната із гарячою водою, душем, пральною машинкою, сушаркою.

Є пропозиції у приватному секторі й дорожчі за 500 гривень. Зазвичай це кімнати для сімей із дітьми. Умови проживання ті ж самі.

Реклама

Бази відпочинку у Солотвино – ціни 2022

Далі розповімо про ціни 2022 року у місцеві бази відпочинку. Відповідно до пропозицій, які опубліковані станом на 9 червня, ціни коливаються в межах 500-700 гривень за добу з однієї людини (але були й поодинокі дешевші варіанти).

Від приватного сектору бази відпочинку Солотвина відрізняються тим, що на їх території є безліч різних басейнів, бари, ресторани, власні пляжі, тераси та ін.

Готелі Солотвина поселяють туристів за трохи вищими цінами, пропозиції стартують від 800 гривень. Але більшість з них має ціни в межах 1000-1200 гривень за добу. Є і VIP-пропозиції вартістю в межах 2000 гривень з однієї людини за місце.

Аналізуючи пропозиції відпочинку, можна зробити висновок, що у 2022 році помітно зменшилась їх кількість. Війна вплинула на людей і власники приватних садиб зараз зайняті допомогою нашій армії. В мережі можна знайти повідомлення на кшталт цього: "В цей вкрай скрутний та нелегкий час… в час, коли щоденно гинуть люди, ми не маємо ніякого морального права працювати в сфері розваг та відпочинку. Ми не розуміємо – як можливо смажити шашлики та засмагати на пляжі, насолоджуватись променями сонця, вдаючи ніби немає війни, в той час, коли тисячі людей не покидають підвалів та бомбосховищ, коли десятки тисяч людей не мають елементарного. Саме тому, нами прийнято відповідальне рішення перенести сезон відпочинку на час після завершення війни".

Процитований вище текст – це тільки один з прикладів, яких у курортних частинах України, очевидно, набереться певна кількість. Відповідно, перш ніж вирушати на відпочинок, варто зателефонувати й запитати, чи взагалі відкритий комплекс, в який ви збираєтесь.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно