Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підліткам почали виплачувати по 2200 гривень допомоги: хто отримає гроші

Підліткам почали виплачувати по 2200 гривень допомоги: хто отримає гроші

Підлітки віком від 14 до 18 років мають змогу отримати грошову допомогу у ПриватБанку. Мова про перекази Western Union для ВПО від міжнародних організацій.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомила пресслужба банку.

"ПриватБанк розпочинає виплати переказів Western Union з грошовою допомогою внутрішньо переміщеним особам від міжнародних організацій для українців, які через війну були змушені шукати прихистку у безпечних регіонах та яким на момент отримання допомоги виповнилося від 14 до 18 років", – йдеться у повідомленні.

Реклама
Читайте також:
Українці отримають кілька тисяч гривень на продукти: як подати заявку

Щоб отримати допомогу (ООН World Food Programme, WFP), розмір якою складає 2 200 грн, неповнолітні українці мають відкрити картку для виплат ПриватБанку. Зробити це можна у будь-якому відділенні банку, при оформленні картки присутність батьків чи опікунів не обовʼязкова. Зарахування і зняття грошової допомоги – без комісії.

Реклама

Українці, яким виповнилося від 14 до 16 років, після отримання SMS-повідомлення з контрольним номером переказу Western Union, можуть отримати переказ виключно на картку ПриватБанку у Приват24 або відділенні банку.

Для клієнтів віком від 16 до 18 років переказ Western Union буде доступний для виплати в усіх каналах ПриватБанку: Приват24, банкоматах, терміналах самообслуговування, відділеннях банку. Крім того, зарахувати переказ на картку можна, звернувшись до клієнтської підтримки за телефоном 3700 чи в чат "Допомога Онлайн".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно