Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відкриття Макдональдс: чекати або не чекати в серпні

Відкриття Макдональдс: чекати або не чекати в серпні

Мережа Макдональдс (McDonald’s) припинила свою роботу по всій території України після повномасштабного вторгнення росії на територію України. Працівникам платять зарплати, але турбуються про їхню безпеку, тому всі заклади на території України наразі зачинені. Попри всі обставини, клієнти відомої мережі з нетерпінням чекають на її відкриття.

ВІДЕО ДНЯ

Коли буде відкриття Макдональдс в Україні

Відома мережа готується до відкриття, але не називає точну дату. Пресцентр компанії повідомляє, що кожен день ситуація в країні оцінюється, проте точно сказати, коли відкриються усі заклади, поки неможливо. Але цілком можливо, що Макдональдс відкриють уже в серпні.

Читайте також:
Де терміново знайти роботу: кого зараз шукають найбільше
Реклама

Безпека відвідувачів та персоналу – зараз передусім. Тому керівництво детально з’ясовує, чи є поруч із кожним рестораном бомбосховище, куди в разі повітряної тривоги зможуть швидко спуститись відвідувачі та персонал. Не всюди є така можливість, тому точно не всі заклади зможуть відкрити. Але точно ресторани під час повітряної тривоги не працюватимуть.

Також наразі є проблема із постачанням продуктів. Через подекуди зруйновану інфраструктуру, деякі товари доведеться закупляти в інших країнах. Це стосуватиметься соусів та соків тривалого зберігання. Але більшість необхідних інгредієнтів можна закупити в українських виробників.

Реклама

Чи доречно зараз поновлювати роботу Макдональдс

Відновити роботу ресторану спонукає навіть український уряд. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба ще на початку червня зазначив, що вони зв’язалися із штаб-квартирою McDonald’s в США, тому процес відновлення запущений.

Політичне питання McDonald’s

Відома компанія в середині травня вирішила остаточно піти з ринку росії, а саме продати всі 850 закладів, які там були. Через місяць на їхньому місці відкрилися інші заклади під назвою "Смачно і крапка", які намагалися скопіювати асортимент колишнього McDonald’s, але в них це не вийшло. Тамтешні відвідувачі ділилися фото неякісної їжі, а в деяких закладах у меню додали пиво, щоб хоч таким чином приваблювати потенційних покупців.

Реклама

В Україні наразі є 109 ресторанів у 24 містах країни.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно