Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Україні можуть ввести режим економії, як у Європі: про що мова

В Україні можуть ввести режим економії, як у Європі: про що мова

Україна запровадить режим економії опалення, як заведено в інших країнах Європи. Про це зазначив виконавчий директор Асоціації міст Олександр Слобожан.

ВІДЕО ДНЯ

Він підкреслив, що новий опалювальний сезон буде дуже складним. Тому громадян просять утеплити житло та економити тепло.

Читайте також:
Що необхідно мати в разі відсутності електрики
Реклама

"Це буде дуже складний опалювальний сезон, тут об’єктивно зрозуміло. І ви знаєте, що прийнято постанову Кабінету Міністрів, яка передбачає зменшення на 10% обсягів споживання газу муніципалітетами, які доведуть відповідно це рішення до підприємств і електропостачань. Тобто у нас в країні буде запроваджено режим економії, як робиться це в інших країнах Європи. Тому звісно, що профільне Міністерство звернулося до всіх мешканців, навіть зробили інформаційні плакати з пропозицією провести елементарні заходи утеплення і дбайливо ставитися до використання тепла", – сказав Олександр Слобожан.

Виконавчий директор Асоціації міст повідомив, що наразі муніципалітети готові до економії газу, багато міст підготувалося до опалювального сезону, який очікується з 15 жовтня.

Реклама

"Чекаємо тепер на температурний режим. Відповідно, якщо три дні температура тримається 8°C і нижче, то має бути включене опалення", – зазначив Олександр Слобожан і додав, що вже подекуди через холоди в медичних закладах вмикалось опалення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно