Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ощадбанк опублікував важливу інформацію для жителів Закарпаття

Ощадбанк опублікував важливу інформацію для жителів Закарпаття

Ощадбанк 15 грудня опублікував важливу інформацію для закарпатців. Справа в тому, що у четвер підписали меморандум про співпрацю між Ощадбанком та Закарпатською обласною військовою адміністрацією щодо розширення доступу місцевих підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) до кредитних ресурсів.

ВІДЕО ДНЯ

Підписали документ сьогодні в Ужгороді голова правління Ощадбанку Сергій Наумов та голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Ощадбанк опублікував важливу інформацію для жителів Закарпаття – 01
Реклама

Документ передбачає розробку та впровадження нових фінансових інструментів підтримки суб’єктів ММСБ, залучення міжнародних організацій до кредитування цього клієнтського сегмента, а також допомогу закарпатським підприємцям у підготовці бізнес-планів та техніко-економічних обґрунтувань для нових проектів.

Читайте також:
До 31 травня 2023 року: Ощадбанк оприлюднив важливу інформацію для українців
Реклама

Також йдеться про допомогу з компенсацією відсотків за кредитами в межах, передбачених відповідними бюджетами.

Програма співробітництва між Ощадом та ОВА сприятиме розвитку регіону завдяки фінансуванню нових підприємницьких проектів, що будуть націлені на довгострокову перспективу. Не менш важливим є соціальний аспект, адже угода має допомогти у створенні на Закарпатті нових робочих місць.

Підписаний документ дозволить збільшити обсяги фінансування підприємців області. Хоча й нині вони значні. Як запевняють у пресслужбі Ощадбанку, найбільш популярною програмою серед закарпатських бізнесменів є "Доступні кредити 5-7-9%", у рамках якої за допомогою Ощаду місцеві підприємці у 2022 році отримали 166 млн грн. При цьому рівень простроченої заборгованості тут дуже незначний – 0,8%.

Реклама

Серед напрямів діяльності підприємців Закарпатської області переважають деревообробка, оптова та роздрібна торгівля продуктами харчування, зелена енергетика, продаж пально-мастильних матеріалів.

Нагадаємо, в Україні запроваджено банкоматний роумінг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно