Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чи готуватись до змін: яким буде курс долара у лютому 2023 року

Чи готуватись до змін: яким буде курс долара у лютому 2023 року

Курс долара у лютому 2023 року може зазнати незначних коливань, але ці зміни будуть нетривалими та більш ситуативними. Відповідну інформацію озвучив директор департаменту казначейства Акціонерного Товариства "КОМІНБАНК" Герман Марченко.

ВІДЕО ДНЯ

Експерт зазначив, що у лютому буде рік, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Втім, наша країна тримається, а народ вірить в перемогу. Віра в перемогу та потужна робота Збройних Сил України впливають на фінансову складову життя громадян.

Читайте також:
В Україні гарантували зарплату понад 13 500 гривень кільком професіям: хто отримуватиме стільки
Реклама

"Ситуація на валютному ринку багато в чому залежатиме від ефективних рішень НБУ що стосуватимуться розміру облікової ставки та офіційного курсу валют. За всіма ознаками, у найближчий місяць навряд чи можливий їхній перегляд, а відтак буде створене підґрунтя для збереження стабільного курсу валют", – зазначив Герман Марченко.

На курс долара у лютому 2023 року також впливатимуть рівень інфляції, баланс попиту та пропозиції на готівковому ринку, допомога від партнерів.

Реклама

Експерт зазначив, що зараз на ринку валют панує стриманий оптимізм. Існують передумови, що різких коливань курсу валют в останній місяць зими очікувати не варто. Попередньо, курс долара буде у коридорі від 40 до 41 гривні за валютну одиницю.

Щодо курсу валют протягом всього 2023 року, то багато економістів вже зазначали, що він залежатиме від подальшого розвитку на фронті та рівня фінансової підтримки від партнерів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно