Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Тендер на закупівлю послуг із забезпечення цифрової безпеки сайту для збільшення охоплення, редизайн та захист бази даних

Тендер на закупівлю послуг із забезпечення цифрової безпеки сайту для збільшення охоплення, редизайн та захист бази даних

Тендер на закупівлю послуг із забезпечення цифрової безпеки сайту для збільшення охоплення, редизайн та захист бази даних

Громадська організація "Закарпатське Вільне Медіа" (ЗВМ) оголошує тендер на забезпечення цифрової безпеки сайту www.pmg.ua для збільшення охоплення, редизайн та захист бази даних.

ВІДЕО ДНЯ

1. Предмет закупівлі та його ключові технічні та якісні характеристики: послуги із забезпечення цифрової безпеки сайту www.pmg.ua для збільшення охоплення, редизайн та захист бази даних. Технічне завдання до предмета закупівлі подається окремо.

2. Очікувані результати послуг:

Реклама
  • аналіз наявної версії сайту;
  • редизайн сайту та оновлення CMS;
  • міграція контенту (перенесення бази даних) зі старої версії на нову;
  • тестування задля виявлення можливих помилок та їх усунення;
  • налаштування цифрової безпеки www.pmg.ua;
  • технічна підтримка сайту;
  • інші послуги за потреби.

3. Вимоги щодо об’єму послуг: технічне завдання подається окремим файлом за запитом потенційного підрядника.

Реклама

4. Строки надання послуг: впродовж двох місяців з дня підписання договору.

5. Місце надання послуг: м. Мукачево, Україна (роботи можуть вестись у дистанційному режимі, без прив’язки до місця базування редакції).

6. Кінцевий термін подання комерційних пропозицій: 23:59 27 лютого 2023 р.

Реклама

7. Вимоги щодо компетенцій та досвіду майбутнього постачальника послуг та спосіб їх підтвердження: розробник повинен мати приклади реалізації саме новинних сайтів, тобто інтернет-видань. Підтвердженням буде слугувати документ із зазначеним переліком діючих інтернет-видань (документ повинен містити підпис та печатку компанії чи фізичної особи-підприємця).

8. Вимоги до комерційної пропозиції та форми для заповнення:

  • Комерційна пропозиція подається українською мовою тільки в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected] з темою листа "Комерційна пропозиція".
  • Надані документи мають бути розбірливими та якісними.
  • Документи пропозиції учасника повинні бути завірені підписом уповноваженої особи учасника, який має права на підпис такої пропозиції. У разі підписання документів уповноваженою особою у складі пропозиції учасник подає документ, що підтверджує повноваження підписання пропозиції.
  • Відповідальність за достовірність наданої інформації своєї пропозиції несе учасник.
  • Строк дії комерційної пропозиції повинен становити не менше 10 днів з дати кінцевого строку подання комерційних пропозицій.
  • У разі, якщо пропозиція учасника надійшла після спливу кінцевого строку подання комерційних пропозицій, то така пропозиція не приймається до розгляду та оцінки.

9. Перелік документів від учасників, які потрібні для підтвердження статусу учасника:

  • документ про наявність досвіду надання аналогічних послуг з технічної підтримки та модернізації сайтів;
  • рекомендації та відгуки попередніх замовників за 2021-2022 рр. (за наявності);
  • портфоліо робіт, лінки на розроблені сайти тощо;
  • заповнювати заявку згідно з запропонованим зразком (див. за посиланням),
  • кожен заявник має надати свої реєстраційні документи.

10. Строк визначення переможця: протягом 5 (п’яти) робочих днів з дати завершення подання пропозицій. У разі відсутності мінімум 3 (трьох) комерційних пропозицій на момент кінцевого строку подання комерційних пропозицій, ГО "Закарпатське Вільне Медіа" надсилає додаткові запити потенційним учасникам. Запити повинні містити ідентичну інформацію з оголошенням. Строк для подання додаткових пропозицій не повинен бути менш ніж 7 (сім) робочих днів з моменту відправлення запиту.

12. Результати тендеру буде повідомлено всім учасникам не пізніше 3 (трьох) робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам тендеру електронною поштою. Результати тендеру будуть оприлюднені на сайті www.pmg.ua. Переможцю тендеру упродовж 3 (трьох) робочих днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане відповідне повідомлення електронною поштою.

Реклама

Договір про закупівлю не може бути укладено з учасниками, які під час процедури закупівлі:

  1. мають конфлікт інтересів;
  2. ГО "Закарпатське Вільне Медіа" стало відомо, що учасник подає неправдиву інформацію при подачі тендерної пропозиції, або учасник не надав необхідну інформацію.

ГО "Закарпатське Вільне Медіа" залишає за собою право вимагати від учасників тендеру додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень комерційної пропозиції.

Учасники тендеру погоджуються з тим, що ГО "Закарпатське Вільне Медіа" не повертає матеріали, подані на будь-якій стадії проведення тендеру.  

Додаткову інформацію можна отримати, написавши на пошту: [email protected].

До оцінювання згідно з критеріями оцінки допускаються комерційні пропозиції, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам. Невідповідність хоча б одній з кваліфікаційних та технічних вимог оголошення призводить до дискваліфікації такої комерційної пропозиції.

13. Перелік критеріїв оцінки пропозицій та їхня вага:

Реклама
Критерій оцінкиВаговий коефіцієнтДокументи, які підтверджують відповідність критерію
1.Ціна70Комерційна пропозиція
2.Наявність досвіду з послуг забезпечення цифрової безпеки сайту для збільшення охоплення, редизайн та захист бази даних30Документи подані у складі комерційної пропозиції

30 – максимальний ваговий коефіцієнт за критерієм "послуги забезпечення цифрової безпеки сайту для збільшення охоплення, редизайн та захист бази даних".

Рівень підтвердження досвідуМаксимально можлива кількість балів
1.Наявність від 2-3 успішно реалізованих проєктів10
2.Наявність від 4-5 успішно реалізованих проєктів20
3.Наявність від 6 і більше реалізованих проєктів30

Проєкт "Висвітлення соціальної інтеграції ВПО та релокованого бізнесу в Закарпатській області та підвищення цифрової безпеки медіа" реалізується ГО "Закарпатське Вільне Медіа" в межах програми "Стійкість", яка упроваджується Фондом Східна Європа у консорціумі неурядових організацій на чолі з ERIM (Франція) у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського Союзу.

Тендер на закупівлю послуг із забезпечення цифрової безпеки сайту для збільшення охоплення, редизайн та захист бази даних – 01

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно