Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

upg100 – серцебиття твого авто

upg100 – серцебиття твого авто
Фото: Пресофіс АЗК UPG

Високооктановий брендовий бензин upg100 продовжує підкорювати серця  українських водіїв, які, гідно оцінивши якість пального з Європи, тепер користуються ним щодня. Серед переваг: високе октанове число, без домішок, безпечність для довкілля та доступна ціна.

ВІДЕО ДНЯ

Свідомі та турботливі водії знають: потішити свою зозульку можна лише якісними продуктами. Делікатне та надчисте брендове пальне – важливе для тривалої роботи двигуна. Тож високооктановий бензин upg100 стане справжнім подарунком для вашої автівки. У бензині – зовсім невеликий відсоток вмісту хімічних речовин: сірки, бензолу та ароматичних вуглеводнів. Як результат – відбувається зменшення корозії деталей та очищення їх від нагару.

Хочете, щоб ваша автівка літала, легко розганялася, а двигун плавно запускався? Саме все це і забезпечує пальне з октановим показником не менше 100 одиниць. Ресурси вашого автомобіля збільшуватимуться, а суміш рівномірно розподілятиметься по циліндрах. Також високооктановість надасть можливість знизити витрати пального, а це, погодьтеся, – не менш важливо.

Реклама

Турбуєтеся про довкілля? Пальне відповідає екологічним нормам Євро-5. Кожна партія пального має власний паспорт якості, який доступний на всіх АЗК національної мережі UPG. Пальне проходить багаторівневу перевірку на всіх етапах доставки продукту від заводу-виробника до бака клієнта.

Бензин upg100 здатний задовольнити потреби найвибагливіших двигунів. Високооктанове пальне слід використовувати в тих автомобілях, яким завод-виробник рекомендує заправлятися бензином з октаном не нижче 98 одиниць.

Реклама
upg100 – серцебиття твого авто – 01

Пресофіс АЗК UPG

Високі детонаційні якості пального повною мірою розкривають потенціал сучасних двигунів. Тому upg100 ідеально підходить для спорткарів та автівок  із потужними двигунами, в яких завдяки високому октановому числу таке пальне при згорянні виробляє більше енергії.

Реклама

Наразі високооктановий бензин upg100 можна придбати в національній мережі АЗК UPG. Його вартість потішить, адже вона неістотно перевищує звичайний А-95.

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно