Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За газ потрібно платити по-новому: Нафтогаз розповів для кого ввели зміни

За газ потрібно платити по-новому: Нафтогаз розповів для кого ввели зміни

Газопостачальна компанія Нафтогаз України повідомила про деякі зміни в оплаті за газ. Це поки не стосується всіх українців, а лише споживачів у трьох областях України.

ВІДЕО ДНЯ

Для початку нагадаємо, що сьогодні крайній день, коли потрібно передати показники лічильника за газ. Далі буде сформовано коректну платіжку, яку можна буде переглянути за допомогою онлайн-сервісів, або ж дочекатись паперового варіанту квитанції. Її Укрпошта доставить після 20 числа.

Читайте також:
За розподіл газу потрібно платити по-новому: як тепер це зробити
Реклама

Наразі відомо, що  споживачі у Харківській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях здійснюватимуть оплату за спожите блакитне паливо за допомогою сервісів Нафтогазу. Адже 6 компаній, які працюють у зазначених областях, перейшли на сервіси ГК Нафтогаз України.

Принагідно зазначимо, що кілька днів тому також стало відомо, що послуги розподілу природного газу в м. Дніпро та Дніпровському районі надаватиме національний оператор – ТОВ "Газорозподільні мережі України". У пресслужбі компанії зазначили, що жодних змін щодо тарифів чи обслуговування клієнтів не буде. Але з 1 червня оплату послуг потрібно здійснювати за новими реквізитами, які будуть вказані у платіжках.

Реклама

Враховуючи вищезазначене, розрахунок за газ для споживачів у трьох областях буде здійснюватись за новими реквізитами. І на це варто звернути увагу, щоб не винило помилок.

Ну і торкнуться зміни тих українців, які є клієнтами АТ "Херсонгаз". Для них з’явилась можливість передавати показники лічильника до компанії Нафтогаз України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно