Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • На допомогу тим, хто бажає одружитись, у Закарпатті видали "Весільний путівник"

На допомогу тим, хто бажає одружитись, у Закарпатті видали "Весільний путівник"

На допомогу тим, хто бажає одружитись, у Закарпатті видали "Весільний путівник"
7 травня вийшов у світ спеціальний випуск рекламно-інформаційного видання “Панорама Плюс Бізнес”. Цього разу автори проекту присвятили черговий номер видання тим, хто готується відсвяткувати одну з...

7 травня вийшов у світ спеціальний випуск рекламно-інформаційного видання “Панорама Плюс Бізнес”. Цього разу автори проекту присвятили черговий номер видання тим, хто готується відсвяткувати одну з найголовніших подій свого життя – весілля. Видання так і називається – «Весільний путівник».

ВІДЕО ДНЯ

Як розказав один із авторів проекту – представник видання “Панорама Плюс Бізнес” Олег Русин, після пасхальних свят на Закарпатті традиційно починається сезон одружень і весіль. Саме на допомогу молодятам, їх батькам та родичам і створено цей путівник. Він допоможе організувати сімейне свято таким чином, щоб воно і пройшло, як кажуть, на вищому рівні, і запам’яталося на все життя.

Олег Русин зазначив, що це вже не перший подібний проект. «Ми вже маємо досвід випуску подібного путівника. Влітку минулого року «Панорама Плюс Бізнес» представила спецвипуск «Весільного путівника кращими закладами міста для святкування урочистих подій». Сподіваємось, що новий проект буде не менш успішним».

Реклама

І треба відзначити, що ці сподівання мають всі підстави для того, щоб збутися. По-перше, розширилася «географія» закладів, які стануть у нагоді молодятам та їхнім батькам – у путівнику представлені не тільки заклади Мукачева, але й інших регіонів Закарпаття. По-друге, «зацікавлена сторона» зможе знайти тут весь спектр весільних послуг, починаючи від вибору весільної зали, її святкового оформлення і декору, всіх видів перукарських послуг, вокально-музичного супроводу, фото- і відеозйомки весілля і закінчуючи романтичною весільною подорожжю на будь-який смак і гаманець.

Вже сьогодні кур’єрська служба рекламно-інформаційного видання “Панорама Плюс Бізнес” розповсюдить «Весільний путівник» територією Закарпатської області. Його також можна отримати (безкоштовно) в редакції газети «Панорама».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно