Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поминальний вінок у центрі Мукачева можна придбати від 10 гривень (ФОТО)

Поминальний вінок у центрі Мукачева можна придбати від 10 гривень (ФОТО)
Цьогоріч на центральній площі Мукачева, як і в попередні роки, у зв’язку із щорічним відзначенням 1 листопада Дня вшанування пам’яті померлих, було організовано ярмарок торгівлі вінками та...

Цьогоріч на центральній площі Мукачева, як і в попередні роки, у зв’язку із щорічним відзначенням 1 листопада Дня вшанування пам’яті померлих, було організовано ярмарок торгівлі вінками та квітами.

ВІДЕО ДНЯ

Із приближенням знаменної дати, торгівля стає більш жвавою. Продавці пропонують квіти, вінки, свічки на будь-який смак та в залежності від ваших фінансових можливостей.

Продавці зазначають, що цьогоріч ціни трохи зросли, але це не суттєво, гривень на 5. До прикладу, цьогоріч вінки коштують від 10 гривень. Це, звичайно, найменші за розміром. Якщо ви бажаєте придбати трохи більший, то вам доведеться викласти 30-40 гривень. Найдорожчі ж вінки коштують 80-120 гривень. Це залежить від їх величини та "наповненості".

Реклама
Поминальний вінок у центрі Мукачева можна придбати від 10 гривень (ФОТО) – 01

Із квітами ситуація така ж. Пластикові можна придбати від 15 гривень. За живі, в середньому, 30-40 гривень. Бувають, звичайно ж і дорожчі. Найбільшим попитом користуються айстри та хризантеми.

Реклама

Найбільший же асортимент продукції серед свічок. Тут тобі і звичайні і в скляних чи пластикових баночках, великі, маленькі, із різними зображеннями і в різних формах. Саме від цих особливостей і залежить їх ціна. Найбільшим попитом, зазначає одна з продавчинь, користуються свічки у скляних баночках. Вони досить довго горять і їм не страшний навіть вітер. Ціна від 15 до 35 гривень.

Поминальний вінок у центрі Мукачева можна придбати від 10 гривень (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно