Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ЗакарпатЄвроТранс вже 15 років!

ЗакарпатЄвроТранс вже 15 років!
Назва «ЗакарпатЄвроТранс» або абревіатура ZET асоціюється у закарпатців із сучасними автосалонами, що представляють кращі європейські та азіатські автомобільні бренди. А розпочалася історія компанії...

Назва «ЗакарпатЄвроТранс» або абревіатура ZET асоціюється у закарпатців із сучасними автосалонами, що представляють кращі європейські та азіатські автомобільні бренди. А розпочалася історія компанії 15 років тому - 10 серпня 1998 року, коли було засновано товариство з обмеженою відповідальністю «ЗакарпатЄвроТранс» , яке починало свою діяльність з транспортних перевезень.

ВІДЕО ДНЯ

Автомобільний напрямок компанії «стартував» з невеличкого мультибрендового автоцентру, але досить швидко компанія взяла курс на офіційне представництво провідних автомобільних марок на Закарпатті. Для реалізації цього плану необхідно було створити окремі автосалони, що відповідали б усім вимогам та стандартам виробників. Саме тому на околиці Мукачева усього за два неповних роки було збудовано Автоград – потужний комплекс концептуальних автосалонів, що не має аналогів на Закарпатті.

Першим на початку 2007 року було відкрито салон офіційного дилера відомого німецького бренду Volkswagen. А далі на території Автограду поступово запрацювали концептуальні автоцентри інших компаній, що представляють популярні марки - Skoda, Renault, Ford, Hyundai, Nissan, Mazda, Honda, Fiat. Згодом компанія також відкрила автоцентри у обласному центрі та місті Тячів.

Реклама

Вже протягом тривалого часу на Автограді працює кузовний цех, де здійснюються роботи по відновленню, рихтуванню, пофарбуванню та поліруванню автомобілів.

Всі реалізовані компанією авто проходять належне сервісне (гарантійне, післягарантійне та ремонтне) обслуговування на сертифікованих СТО.

Реклама

Професійне обладнання та відповідність автоцентрів високим світовим стандартам – необхідна, але недостатня умова для успіху. Десятки менеджерів з продажу, механіків, майстрів-приймальників та інших спеціалістів працюють як єдина команда для того, щоб кожен клієнт залишився максимально задоволеним. Можливо, тому у групи компаній ZET за понад десять років роботи автомобільного напрямку з’явилося багато постійних покупців, що придбали машину в автосалонах «ЗакарпатЄвроТрансу» у третій, четвертий і навіть п’ятий раз підряд. На обслуговування можна записатись по телефону, а для постійних клієнтів передбачена так звана програма лояльності – система знижок, яку розвивають тільки серйозні підприємства, які думають не про короткотермінову вигоду.

ЗакарпатЄвроТранс вже 15 років! – 01

Щороку в кінці жовтня група компаній «ЗакарпатЄвроТранс» яскраво та гучно відзначає День Автомобіліста та дорожника, приймаючи гостей на традиційному ярмарку на Автограді. Це свято стало своєрідним щорічним автофестивалем, який відвідують тисячі закарпатських сімей.

Реклама

Більшість відвідувачів автоцентрів та СТО відносяться до працівників як до друзів, які допоможуть, підкажуть та виручать. І це і є головною запорукою успіху групи компаній ZET, яка за цей час змогла стати одним із найкращих автомобільних підприємств у краї і не зупиняється на досягнутому. Таких результатів вдалося досягти завдяки підтримці клієнтів, яким з нагоди свята «ЗакарпатЄвроТранс» висловлює щиру вдячність. Адже саме заради максимального задоволення потреб кожного покупця авто чи відвідувача СТО вже 15 років сотні працівників щодня втілюють в життя девіз компанії, що звучить так: «Вдосконалюємо себе для Вас».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно