Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Мукачеву за 3,9 мільйонів гривень придбають спецтехніку для комунальних підприємств міста та пасажирські автобуси

Мукачеву за 3,9 мільйонів гривень придбають спецтехніку для комунальних підприємств міста та пасажирські автобуси

Мукачеву за 3,9 мільйонів гривень придбають спецтехніку для комунальних підприємств міста та пасажирські автобуси
У понеділок, 5 серпня, під головуванням в. о. голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища відбулось чергове засідання регіональної робочої групи з розгляду та відбору інвестиційних проектів, що можуть...

У понеділок, 5 серпня, під головуванням в. о. голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища відбулось чергове засідання регіональної робочої групи з розгляду та відбору інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів, залучених під державні гарантії.

ВІДЕО ДНЯ

Мова йде про ряд інвестиційних проектів, які нині розробили у різних містах та районах області та зараз готуються до представлення у Києві. Наразі критеріям відповідної постанови Кабінету Міністрів відповідають проекти чотирьох закарпатських міст. В Ужгороді це реконструкція вуличного освітлення (загальна кошторисна вартість проекту сягає понад 13 млн. грн.), у Хусті – реконструкція ділянки міського водопроводу (1 млн. грн.), у Виноградові – придбання спецтехніки (каналопромивної машини) для Виноградівського ВУЖКГ. Окрім того, два проекти запропонувало Мукачево. Це закупівля спецтехніки для комунальних підприємств міста (3,9 млн. грн.), а також придбання міських пасажирських автобусів, які допоможуть покращити якість надання послуг з перевезення пасажирів.

Нині над подібними проектами працюють і в інших містах та районах краю. Так, під час засідання члени робочої групи вирішили рекомендувати Рахівській райдержадміністрації вивчити питання щодо доцільності розробки проекту, який передбачав би переведення бюджетної сфери та житлових будинків м.Рахів на електроопалення.

Реклама

- Нам потрібно звернути особливу увагу на ті райони, котрі сьогодні все ще не підготували такі пропозиції та проекти. Їхню роботу необхідно активізувати, щоб у найкоротші терміни Закарпаття було готове до представлення якомога повнішого та якісного переліку проектів. Область сама у цьому зацікавлена, а тому робота повинна вестися на найвищому рівні, – зауважив керівник робочої групи Ігор Свищо.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно