Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Понад 14 млн. грн. сплачено спрощенцями Мукачівщини в бюджет

Понад 14 млн. грн. сплачено спрощенцями Мукачівщини в бюджет
Ці кошти надійшли від платників податків за п’ять місяців поточного року. Левова частка цієї суми сплата єдиного податку спрощенцями-фізособами. Від приватних підприємців бюджет отримав майже понад...

Ці кошти надійшли від платників податків за п’ять місяців поточного року. Левова частка цієї суми сплата єдиного податку спрощенцями-фізособами. Від приватних підприємців бюджет отримав майже понад 11 млн. грн. Це майже вдвічі перевищує надходження минулого року. В січні-травні 2012 року до бюджету було перераховано майже 7 млн. гривень єдиного податку.

ВІДЕО ДНЯ

Юридичні особи сплатили 3,7 млн. грн. податку. Бюджет отримав на 1,9 млн. грн. більше порівняно з минулим роком. Тоді підприємства перерахували 1,8 млн. грн. єдиного податку.

За статистикою на початок ІІ кварталу на спрощеній системі перебуває 5 тис. фізичних та 385 юридичних осіб.

Реклама

Нагадаємо, що в 2013 році платники єдиного податку отримали ряд позитивних новацій. Так, зокрема, для 5-ої групи зменшено ставки єдиного податку з 10% та 7 % до 7% та 5% відповідно, а для 2-ої групи – введено подання звітності раз на рік, а не щоквартально.

Спрощенці також мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді та за власним рішенням протягом року змінювати групу або ставку єдиного податку.

Реклама

Крім того, незабаром суб’єкти господарювання зможуть вести книгу обліку доходів та витрат в електронному вигляді. Маючи електронний ключ, платники зможуть автоматично заповнювати на підставі даних книги податкову звітність та направляти її в режимі он-лайн до органів Міндоходів.

Мукачівська ОДПІ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно