Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Мукачівські підприємці найчастіше користуються новим сервісом від податкової

Мукачівські підприємці найчастіше користуються новим сервісом від податкової

Мукачівські підприємці найчастіше користуються новим сервісом від податкової
55 жителів міста та району вже скористалися новим сервісом від податкової служби. Загалом вже 133 закарпатців - з Ужгорода та Ужгородського району, Мукачева та району, Берегівщини, Перечинщини,...

55 жителів міста та району вже скористалися новим сервісом від податкової служби. Загалом вже 133 закарпатців - з Ужгорода та Ужгородського району, Мукачева та району, Берегівщини, Перечинщини, Рахівщини, Тячівщини, Великоберезнянщини, Хуста та Сваляви, Чопа - звернулися до сектору реєстрації користувачів при ДПС у Закарпатській області і отримали електронні ключі на безоплатній основі.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадуємо, що сектор реєстрації користувачів при ДПС у Закарпатській області знаходиться за адресою: м.Ужгород, вул. Духновича, 2 (поряд з входом до приміщення ДПІ у м.Ужгороді). Режим роботи наступний: у понеділок - четвер з 9:00 до 18:00, у п’ятницю - з 9:00 до 16:45, обідня перерва – з 13:00 до 13:45. Реєстрація користувачів відбувається за таким графіком: понеділок - четвер з 9:00 до 16:30, у п’ятницю - з 9:00 до 16:00, обідня перерва – з 13:00 до 13:45. Напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи скорочується на одну годину, субота та неділя – вихідні дні.

Зразки заяв розміщені на офіційному веб-сайті Державної податкової служби у Закарпатській області zak.sta.gov.ua, більш детальна інформація – на сторінці Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України. http://www.cskidd.gov.ua. Отримати довідки можна і за номером телефону в Ужгороді : (0312) 61-46-41.

Реклама

ДПС у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно