Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Губернатор відвідав "Петро Карбо Хем-Мукачево" (ФОТО)

Губернатор відвідав "Петро Карбо Хем-Мукачево" (ФОТО)
У п’ятницю, 22 червня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида відвідав підприємство з іноземними інвестиціями «Петро Карбо Хем-Мукачево», що знаходиться у Мукачівському районі. Олександр...
ВІДЕО ДНЯ

У п’ятницю, 22 червня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида відвідав підприємство з іноземними інвестиціями «Петро Карбо Хем-Мукачево», що знаходиться у Мукачівському районі. Олександр Ледида приїхав на запрошення керівництва підприємства, щоб ознайомитися з виробництвом та обговорити ряд проблемних питань.

Іноземне підприємство «Петро Карбо Хем-Мукачево» працює у селі Павшино з 2001 року. Об’єкт розташований на межі кордонів з Угорщиною, Словаччиною та Румунією. Основна діяльність – транзит та перекачування нафтохімічних продуктів з Казахстану, Середньої Азії, Росії у Європу. Перший блок виробництва – перекачування хімічних продуктів, другий – пропану, бутану. На сьогодні у підприємство інвестовано понад 120 мільйонів гривень.

Реклама

За словами директора «Петро Карбо Хем-Мукачево» Сергія Погуляйла, за роки роботи вдалося налагодити конструктивну співпрацю з сільрадою, районною та обласною владою. Проте надмірні перевірки правоохоронних та контролюючих органів інколи заважають виробничому процесу.

- У підприємства є можливість збільшити виробничі потужності, залучити інвестиції, але виникають проблеми з контролюючими органами. Обласна влада, зі свого боку, візьме на контроль діяльність підприємства та сприятиме конструктивному вирішенню проблем, - зазначив Олександр Ледида.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно