Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стихійна торгівля в Мукачеві: влада бачить вибірково (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Стихійна торгівля в Мукачеві: влада бачить вибірково (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Кілька днів тому ми робили фоторепортаж з околиць "Центрального ринку", де стихійна торгівля не тільки зникла, а і процвітає. Як розповіли очевидці, наступного дня правоохоронці спробували...
ВІДЕО ДНЯ

Кілька днів тому ми робили фоторепортаж з околиць "Центрального ринку", де стихійна торгівля не тільки зникла, а і процвітає. Як розповіли очевидці, наступного дня правоохоронці спробували навести порядок, хоча, як тільки вони пішли, торговці повернулися на свої місця.

У нашу редакцію почали дзвонити інші підприємці, мовляв, чого ви дивитеся тільки на Центральний ринок, подивіться, що робиться по цілому місту. Наш фотокореспондент об’їхав відомі у місті ринки.

Реклама

Як видно на фотографіях, біля ринків на вулицях Закарпатській, Окружній, та біля "Логойдівського" ринку продавці віддають перевагу "безкоштовним" місцям. Самовільний ринок організувався і на вулиці Одеській. Підприємці, які стоять на ринках і сплачують усі необхідні платежі, обурені: "Коли вже наведуть порядок? Якщо нам встановлюють правила, нехай слідкують, щоб їх усі дотримувались! Чи чекають, щоб ми усі "пішли в тінь"?

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно