Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві обговорювали інноваційні процеси (ФОТО)

У Мукачеві обговорювали інноваційні процеси (ФОТО)
Студентські науково-практичні конференції – це завжди свято і не тільки розуму, але й юності, творчості, натхнення. Не стала винятком і міжвузівська науково-практична конференція «Інноваційні процеси...

Студентські науково-практичні конференції – це завжди свято і не тільки розуму, але й юності, творчості, натхнення. Не стала винятком і міжвузівська науково-практична конференція «Інноваційні процеси та їх вплив на ефективність діяльності підприємства», що відбулася днями на базі Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу. Усі роботи були різними і цікавими. Юні пошуковці присвятили свої доповіді актуальним проблемам економіки, бізнесу, обліку, аграрного сектору. Доповідачі в своїх роботах не тільки висвітлювали досягнення конкретних підприємств та організацій, але й аналізували недоліки та пропонувати шляхи поліпшення економічної діяльності.

ВІДЕО ДНЯ

Добрими помічниками студентів під час виступів стали їхні наукові керівники.

Сьогодні одна з болючих тем – якість продуктів харчування. Цій проблемі присвятив дослідження студент коледжу Василь Микуланинець «Дослідження особливостей виробництва на визначення рівнів якості твердих сичужних сирів» на прикладі Н.Селиської сироварні Хустського району (керівник Надія Ваш).

Реклама

Присутніх привернули увагу доповіді «Вплив запровадження інноваційних технологій на ефективність господарювання підприємства» (на основі матеріалів В.Лучківського СТ) Інни Дешко з кооперативного коледжу (керівник Марина Малеш); «Впровадження інноваційних технологій з метою виведення підприємства із стану банкрутства (по матеріалам санаторію «Перлина Карпат») Іванни Гавриляк (керівник Світлана Стеблюк); «Впровадження інновацій у кредитування підприємств аграрного сектору» Ольги Бурячок з Мукачівського аграрного коледжу (керівник Ярослава Росул).

Студентка коледжу Мар’яна Боринська (керівник Марина Чорі) дослідила особливості організації обліку основних засобів в зв’язку з введенням Податкового Кодексу України, а Едуард Ленд’єл (керівник Вікторія Глагола) дослідив ефективність використання іноземних інвестицій на підприємствах області.

Реклама

Усі доповіді супроводжувались презентаціями, графіками, конкретними обрахунками.

Активними учасниками конференції були наукові керівники студентських досліджень, котрі спілкувалися між собою, ділилися враженнями від почутого й побаченого. Аналіз виступів провів аспірант Львівської комерційної академії, заступник голови правління В.Лучківського СТ Іван Рубіш, який відзначив належний рівень проведення форуму і актуальність таких заходів. Всі учасники конференції були відзначені грамотами дирекції коледжу.

У Мукачеві обговорювали інноваційні процеси (ФОТО) – 01
Реклама
У Мукачеві обговорювали інноваційні процеси (ФОТО) – 02
У Мукачеві обговорювали інноваційні процеси (ФОТО) – 03
У Мукачеві обговорювали інноваційні процеси (ФОТО) – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно