Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На обліку в об’єднаному пенсійному буде понад 42 тисячі пенсіонерів

На обліку в об’єднаному пенсійному буде понад 42 тисячі пенсіонерів
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.2011 №803 "Про утворення територіальних органів Пенсійного фонду України" припинили діяльність управління Пенсійного фонду України в...

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.2011 №803 "Про утворення територіальних органів Пенсійного фонду України" припинили діяльність управління Пенсійного фонду України в м.Мукачево та управління Пенсійного фонду України в Мукачівському районі. На базі цих управлінь утворилось управління Пенсійного фонду України в м.Мукачевому та Мукачівському районі.

ВІДЕО ДНЯ

Юридична адреса управління Пенсійного фонду України в м. Мукачевому та Мукачівському районі: Закарпатська область, м.Мукачево, вул. Миру, 151-Ж.

Відділи з призначення та виплати пенсій розташовані за адресою: м.Мукачево, вул.Пушкіна,30.

Реклама

Структурні підрозділи управління такі, як відділ обліку надходження платежів, відділ по контрольно-перевірочній роботі за нарахуванням та сплатою платежів , відділ персоніфікованого обліку, інформаційних система та мереж, сектор по роботі із зверненням громадян, відділ бухгалтерського обліку та сектор по кадровій роботі знаходяться за адресою: м.Мукачево, вул. Миру, 151-ж.

На обліку у новоствореному управлінні перебувають 42 300 пенсіонерів та 14 911 платників податків, з них кількість юридичних осіб становить 2 446 та 12 465 фізичних осіб.

Реклама

Подача документів для призначення, перерахунку пенсій та видача довідок про розмір пенсій , оформлення документів для отримання похоронної допомоги проводиться за адресою вул.Пушкіна,30 в громадській приймальні.

Здача звітності до Пенсійного Фонду проводиться за адресою вул.Миру №151-Ж у громадській приймальні до 20 числа.

Нагадуємо, що здачі звітності за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП) дає змогу подати звіт до Пенсійного фонду без використання паперових носіїв. Достатньо підписати звіт за допомогою ЕЦП і відправити його електронною поштою на адресу Пенсійного фонду. При використанні ЕЦП немає потреби роздруковувати, підписувати та підтверджувати печатками звіт, і нема потреби приносити цей звіт до Пенсійного фонду – все це замінює звіт, підписаний електронним цифровим підписом. Це збереже час та економію паперових носіїв.

Реклама

Додаткові відомості про використання електронного цифрового підпису можна дізнатись в управлінні Пенсійного фонду України в місті Мукачевому та Мукачівському районі, у відділі персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно