Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський Закарпатнафтопродукт взяв кредит на чверть мільярда

Мукачівський Закарпатнафтопродукт взяв кредит на чверть мільярда
ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії» уклав договір з ВАТ «Закарпатнафтопродукт-Мукачево» на відкриття невідновлювальної кредитної лінії на суму 250 млн грн. Про це йдеться в повідомленні компанії в...

ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії» уклав договір з ВАТ «Закарпатнафтопродукт-Мукачево» на відкриття невідновлювальної кредитної лінії на суму 250 млн грн. Про це йдеться в повідомленні компанії в системі розкриття інформації Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР).

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, договір між сторонами був підписаний 4 жовтня 2011 р., кредит наданий до 4 квітня 2012 Процентна ставка по кредиту становить 15,7% річних.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн , на початку 2011 р. "Закарпатнафтопродукт-Мукачево" залучило кредит у розмірі 250 млн грн у ПАТ АБ "Укргазбанк". Дата закриття даного кредиту з процентною ставкою 18% річних - 17 січня 2014 року.

Реклама

Довідка інтернет-видання "Панорама Мукачева":

ВАТ "Закарпатнафтопродукт-Мукачево" було створено в 1995 р. регіональним відділенням фонду державного майна по Закарпатській області та Закарпатською обласною орендною фірмою "Закарпатнафтопродукт" шляхом перетворення її у відкрите акціонерне товариство.

Реклама

"Закарпатнафтопродукт-Мукачево" є оператором терміналу з перевалки дизельного палива з трубопроводу ДП "ПрикарпатЗахідтранс" (входить в структуру російського ВАТ "АК "Транснафтопродукт") в наземний транспорт у м. Мукачево. До структури компанії входять нафтобаза та мережа з 29 АЗС в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно