Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівським студентам розповіли про податки

Мукачівським студентам розповіли про податки
Мукачівські податківці запросили у гості студентів Мукачівського кооперативного торгово-економічного коледжу. Майбутні бухгалтери мали змогу відчути атмосферу щоденної, рутинної, але водночас...

Мукачівські податківці запросили у гості студентів Мукачівського кооперативного торгово-економічного коледжу. Майбутні бухгалтери мали змогу відчути атмосферу щоденної, рутинної, але водночас необхідної роботи податкових інспекторів.

ВІДЕО ДНЯ

Про податкову систему України студентам розповіла завідувач сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Наталія Червак. Вона ознайомила молодь із основними податками і зборами, які справляються в нашій країні, наголосивши, що історія розвитку системи оподаткування свідчить про те, що податки можуть бути не лише джерелом наповнення бюджетів, а й інструментом регулювання тих чи інших соціально-економічних процесів – перерозподілу доходів між членами суспільства, стимулювання окремих видів господарської діяльності та обмеження розвитку інших тощо. Отже, важливо всім усвідомити добровільність сплати податків.

Наталія Червак розповіла і про те, як податківці займаються освітянською справою. Адже, рухаючись в ногу з часом, вони працюють не лише з теперішніми платниками податків, але й з майбутніми - учнями шкіл та студентською молоддю. Адже виховання сумлінного платника податків починається з дитинства.

Реклама

Завершальною частиною лекції стало інформування студентів про роботу Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України та про офіційне видання ДПС України – журнал “Вісник податкової служби”. На згадку про зустріч податківці подарували студентам календарі та пам’ятки.

За матеріалами Мукачівської ОДПІ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно