Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Новий цегельний завод та м’ясопереробний цех незабаром з’являться на Мукачівщині

Новий цегельний завод та м’ясопереробний цех незабаром з’являться на Мукачівщині

Новий цегельний завод та м’ясопереробний цех незабаром з’являться на Мукачівщині
У середу, 7 вересня, у рамках робочої поїздки перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Бушко побував у Мукачівському районі. Зокрема відвідав об’єкти, що включені до переліку місць, які...

У середу, 7 вересня, у рамках робочої поїздки перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Бушко побував у Мукачівському районі. Зокрема відвідав об’єкти, що включені до переліку місць, які побачить під час свого офіційного візиту на Закарпаття Прем’єр-Міністр України Микола Азаров.

ВІДЕО ДНЯ

Перший заступник керівник краю перевіряв стан готовності до відкриття цегельного заводу підприємства "Русинія" у с.Іванівці Мукачівського району. Попередньо відкриття було призначене на 23 серпня. Проте під час пробного запуску виробництва було виявлено неполадки, які на даному етапі усунені. Об'єкт майже готовий до здачі в експлуатацію. Завод по виготовленню цегли забезпечить район необхідним будівельним матеріалом, забезпечить мешканців робочим місцем.

Інший об'єкт, котрий може відвідати Прем'єр-Міністр під час офіційного візиту — фермерське господарство "Світ м'яса" у с.Жуково Мукачівського району. Тут готується до відкриття перша черга по переробці м'ясопродуктів. Зокрема мова йде про виробництво ковбасних виробів, дієтичного харчування, харчування для дітей. Цех майже готовий до відкриття. Виконаний на сучасному рівні з дотриманням усіх міжнародних стандартів.

Реклама

Іван Бушко залишився задоволений побаченим. Вважає, що відкриття нових підприємств різного профілю на Закарпатті сприяє розвитку краю, дає можливість забезпечити закарпатців робочими місцями, дозволить області бути більш самостійною і самій створювати ресурси для забезпечення власних потреб.

До урочистого відкриття планується залучити керівництво краю, району, і, як зазначалося вище, Прем'єр-Міністра України Миколу Азарова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно