Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За півроку Мукачево збагатилось на 1,6 млн. дол. США

За півроку Мукачево збагатилось на 1,6 млн. дол. США
За І півріччя поточного року в економіку міста Мукачева залучили 1,6 млн.дол. США прямих іноземних інвестицій, що становить 25,3 % до загальнообласного показника. У структурі прямих іноземних...

За І півріччя поточного року в економіку міста Мукачева залучили 1,6 млн.дол. США прямих іноземних інвестицій, що становить 25,3 % до загальнообласного показника. У структурі прямих іноземних інвестицій внески у формі рухомого і нерухомого майна склали 31,3 %, грошові внески – 68,7 %.

ВІДЕО ДНЯ

Аналіз динаміки прямих інвестицій свідчить про те, що з початку іноземного інвестування, найбільшу зацікавленість у інвесторів викликає промисловість міста. На цих підприємствах зосереджено 45902,7 тис. дол. США прямих іноземних інвестицій, що складає 87,2 % загального обсягу інвестицій. Серед галузей переробної промисловості найбільше інвестовано у виробництво машин, електричного, електронного, оптичного устаткування та транспортних засобів на суму 15739,2 тис. дол. США, текстильне виробництво, виробництво одягу, хутра та виробів з хутра, виробництво шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів- 5958,3 тис. дол. США, оброблення деревини та виробництво виробів з деревини, крім меблів – 7559,7 тис. дол. США.

На підприємствах у сфері діяльності торгівлі: ремонт автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку інвестиції складають 1763,6 тис.дол. США, діяльність транспорту та зв'язку – 207,6 тис. дол. США.

Реклама

До основних країн – інвесторів входить Австрія, Угорщина, Німеччина, Сполучені Штати Америки, Гібралтар, Іспанія, Литва, Кіпр.

Василь Кельман, начальник відділу статистики

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно