Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівське підприємство винне півмільйона зарплати

Мукачівське підприємство винне півмільйона зарплати
Під час роботи колегії проаналізовано питання стану виконання розпорядчих документів управліннями, відділами, іншими структурними підрозділами райдержадміністрації, установами та організаціями...

Під час роботи колегії проаналізовано питання стану виконання розпорядчих документів управліннями, відділами, іншими структурними підрозділами райдержадміністрації, установами та організаціями району, виконавчими комітетами сільських та селищних рад за перше півріччя 2011 року. Як відзначила у своїй доповіді заступник голови райдержадміністрації Ольга Маринець, окремим виконавчим комітетам сільських і селищних рад варто посилити контроль за вчасним виконанням документів, що надходять від вищестоячих державних органів влади. Вона зауважила, що вивчення стану справ на місцях показує, що не всюди робота в цьому напрямку ведеться належним чином. Мають місце порушення строків виконання завдань контрольних документів у питаннях, які потребують оперативного вирішення, подекуди відповіді не базуються на конкретних фактах, є неповними та недостовірними.

ВІДЕО ДНЯ

З метою недопущення в подальшому фактів несвоєчасного виконання документів, головою райдержадміністрації прийняте розпорядження, яким попереджено керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та апарату, голів сільських та селищних рад про їх персональну відповідальність за неналежний рівень організації контрольної діяльності та виконавської дисципліни.

Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівниками галузей економіки району йшлося у доповіді начальника управління праці та соціального захисту райдержадміністрації Віри Сватанової. Нині в районі найбільшими боржниками є КП «Перлина Карпат» (230,4 тис.грн), Р-з «Мукачівський»(560,1 тис.грн.) та АТПТП «Бобовище»(68,9 тис.грн). Задля недопущення росту заборгованості головою райдержадміністрації доручено проводити щомісячний моніторинг стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати. Керівників підприємств-боржників рекомендовано постійно заслуховувати на комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних допою та податкового боргу, яка працює при райдержадміністрації.

Реклама

У ході роботи колегії також проаналізовано підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації за 7 місяців 2011 року, а також здійснення органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади у Великолучківській, Страбичівській, Верхньоворопецькій, Серненській,Чомонинській, Завидівській, Залужанській сільських радах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно