Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські тепловики “догралися”

Мукачівські тепловики “догралися”
ДК "Газ України" доручила відключити від газопостачання 13 підприємств комунальної теплоенергетики. Дане рішення прийнято у зв'язку з накопиченою ними значною заборгованістю перед компанією і "з...

ДК "Газ України" доручила відключити від газопостачання 13 підприємств комунальної теплоенергетики. Дане рішення прийнято у зв'язку з накопиченою ними значною заборгованістю перед компанією і "з метою посилення дисципліни газоспоживання та розрахунків за природний газ".

ВІДЕО ДНЯ

Згідно з повідомленням, будуть відключені "Донецьктеплокомуненерго", "Краматорська тепломережа", "Маріупольтепломережа", "Дніпропетровські теплові мережі", "Теплоенерго" (Дніпропетровськ), "Уж-тепло" (Ужгород), "Мукачівтепло" (Мукачево), "Теплоенергетик" (Кіровоград).

"ДК "Газ Україна" попередньо поінформувала Дніпропетровську, Донецьку, Закарпатську, Кіровоградську, Луганську, Одеську, Харківську та Черкаську облдержадміністрації, а також Держжитлокомунінспекцію, про необхідність відключення від газопостачання зазначених підприємств".

Реклама

Також "Газ України" зазначає, що "населення в цілому сумлінно і своєчасно сплачує вартість спожитих комунальних послуг, в т.ч. теплової енергії, проте сплачені ними кошти своєчасно в компанію не надходять".

У повідомленні підкреслюється, що підприємства комунальної теплоенергетики заборгували за природний газ, спожитий з початку опалювального періоду 2010-2011 років, близько 6,3 мільярдів гривень (станом на 21 березня 2011, без АЕК "Київенерго").

Реклама

Про це інтернет-видання «Панорама Мукачева» повідомили у прес-службі ДК «Газ України».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно