Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • ВАТ “Закарпатнафтопродукт-Мукачево” Леоніда Когана стало клієнтом безподаткового українсько-польського СП “Тайстра”

ВАТ “Закарпатнафтопродукт-Мукачево” Леоніда Когана стало клієнтом безподаткового українсько-польського СП “Тайстра”

ВАТ “Закарпатнафтопродукт-Мукачево” Леоніда Когана стало клієнтом безподаткового українсько-польського СП “Тайстра”
У енергетичних магнатів всіх мастей виникла можливість багаторазово знизити свої витрати при експортно-імпортних операціях. Для даного їм достатньо скористатися послугами звільненої від оподаткування...

У енергетичних магнатів всіх мастей виникла можливість багаторазово знизити свої витрати при експортно-імпортних операціях. Для даного їм достатньо скористатися послугами звільненої від оподаткування компанії «Тайстра», якій довіряє глава Мінпаливенерго Юрій Бойко.

ВІДЕО ДНЯ

Одними з перших доцільність роботи через цю фірму усвідомили вітчизняні нафтотрейдери. Скоро до них можуть приєднатися постачальники газу та електричної енергії. Власники ж нового оператора імпорту за 3 місяці заробили близько мільярда гривень. Українсько-польське СП «Тайстра» працює на нашому паливному ринку вже кілька років, протягом яких співпрацювало тільки з одним великим учасником ринку - ПАТ «Укртатнафта» (Кременчуцький НПЗ). Завод купував російську нафту через «Тайстра» та її дочірні підприємства - «Таїз» і «Інконтелм», які користувалися податковими преференціями.

До речі, в останні дні серед клієнтів СП з'явилися також декілька трейдерів-важковаговиків. Серед них ТОВ "Аргус", близьке до оптового торговця нафтопродуктами в Дніпропетровську ТОВ "НК" Полюс "Бориса Ганджі, столичний оптовий трейдер ТОВ" Ойл Трейд Сервіс "Віталія Ваінхтайна, а також ВАТ" Дніпронафтопродукт "Ігоря Коломойського і ВАТ" Закарпатнафтопродукт-Мукачево " Леоніда Когана. 2 останні компанії справедливо можна назвати основними клієнтами "Лівели". У вересні вони на двох імпортували за допомогою СП близько 30 тис. т пального (з 169 тис. т), а в жовтні - близько 63 тис. т (з 182).

Реклама

За матеріалами тижневика "Ділова столиця"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно