Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево розрахувалося з боргами за газ на 31%, в той час коли Ужгород — на 55%

Мукачево розрахувалося з боргами за газ на 31%, в той час коли Ужгород — на 55%
У п’ятницю, 12 листопада, під головуванням першого віце-прем’єр-міністра України Андрія Клюєва відбулась селекторна нарада з стану розрахунків за спожитий газ та погашення заборгованості. У нараді...

У п’ятницю, 12 листопада, під головуванням першого віце-прем’єр-міністра України Андрія Клюєва відбулась селекторна нарада з стану розрахунків за спожитий газ та погашення заборгованості. У нараді взяли участь керівники областей, органів місцевого самоврядування, енерго- та газопостачальних підприємств. Про ситуацію на Закарпатті звітував перший заступник керівника області Іван Бушко.

ВІДЕО ДНЯ

Опалювальний сезон в Україні розпочався вчасно – вже 11 жовтня газ подали на всі підприємства теплокомуненерго. Водночас, з початком теплопостачання помітними стали і проблеми. Так, 19 жовтня в Києві стався прорив водопроводу, який залишив без тепла кілька районів, а 29 жовтня через аналогічну ситуацію постраждали мешканці десятка столичних будинків та кількох підприємств. Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв наголосив: треба покращувати рівень перевірок обладнання та старанніше усувати недоліки.

Стосовно заборгованості за газ, то за 10 місяців 2010 року борг наростили Донеччина, Луганщина, Одещина, Харківщина, Київ. Закарпатська ж область разом з Вінницькою, Волинською, Кіровоградською була названа одним з найактивніших регіонів у питанні ліквідації заборгованості.

Реклама

Нагадаємо, на минулій нараді лідерами-боржниками в області були підприємства теплокомуненерго Ужгорода - 5 млн. грн., та Мукачева – 3,2 млн. грн. Як повідомив перший заступник голови обласної адміністрації Іван Бушко, станом на 1 листопада 2010 року обласний центр розрахувався з боргами на 55%, Мукачево – на 31%. Зокрема, в Ужгороді планувалося погасити заборгованість через оформлення банківської позики під заставу комунального майна. Іван Бушко зауважив: через зміну керівництва міста вирішення проблеми дещо призупинилось, але співпраця в цьому напрямку вже розпочалась. Тож з боргами область розрахується якнайшвидше.

Прес-центр Закарпатської ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно