Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві податківці провели семінар – на допомогу платникам податків

У Мукачеві податківці провели семінар – на допомогу платникам податків
Допомогти платникам зорієнтуватися у податковому законодавстві, роз’яснювати їм нововведення та зміни – одне з найважливіших завдань податківців. З цією метою фахівці Мукачівської ОДПІ...

Допомогти платникам зорієнтуватися у податковому законодавстві, роз’яснювати їм нововведення та зміни – одне з найважливіших завдань податківців. З цією метою фахівці Мукачівської ОДПІ систематично проводять семінари для платників податків, зокрема новостворених суб’єктів підприємницької діяльності.

ВІДЕО ДНЯ

Зважаючи на те, що з початку року на Мукачівщині зареєструвалося майже 1 тисяча новостворених підприємців днями проведено черговий семінар на тему: ”Системи оподаткування для суб’єктів підприємцницької діяльності - фізичних осіб” в податковій інспекції.

Як повідомили в Мукачівській ОДПІ, зі вступним словом до присутніх звернувся заступник начальника Мукачівської ОДПІ – начальник управління оподаткування фізичних осіб Євген Скальський.

Реклама

Завідувач сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Наталія Червак зупинилася на актуальних питаннях оподаткування, які виникають у суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб при застосуванні спрощеної та загальної системи оподаткування. Увагу платників податків було звернуто на змінах у законодавстві щодо оподаткування доходів фізичних осіб (найманих працівників), перевагах отримання легальних доходів, а також особливостях подання звітності в електронному вигляді.

Учасники семінару взяли участь в дослідженні громадської думки щодо ставлення до податкової системи та податкової інспекції.

Реклама

Проведення таких семінарів сприяє поглибленню ділових партнерських відносин податківців з платниками податків, переконані працівники податкової служби. Вони дають змогу платникам податків оцінити переваги добровільної та своєчасної сплати податків, а податківцям – створити максимально комфортні умови для суб’єктів господарювання шляхом врахування їх думок та пропозицій.

Наприкінці зустрічі виступаючі відповіли на запитання присутніх на семінарі платників.

Т. Горянка, В. Попович

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно