Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Загальна заборгованість ММКП “Мукачівтепло” 18.4 млн. грн

Загальна заборгованість ММКП “Мукачівтепло” 18.4 млн. грн
ММКП «Мукачівтепло» повідомляє, що у зв'язку із заборгованістю населення за надані послуги з централізованого теплопостачання підприємство не має можливості розрахуватись з ДК «Газ України» за...

ММКП «Мукачівтепло» повідомляє, що у зв'язку із заборгованістю населення за надані послуги з централізованого теплопостачання підприємство не має можливості розрахуватись з ДК «Газ України» за спожитий газ та укласти договір на постачання газу в опалювальний період 2010-2011 років.

ВІДЕО ДНЯ

В зв'язку з відмовою більшості споживачів від послуг з централізованого опалення, з раніше підключених 14.8 тис. абонентів залишилось 4.3 тис. абонентів, з яких більше 3-х тис. боржників.

Загальна заборгованість ММКП «Мукачівтепло» становить 18.4 млн. грн., а саме: за спожитий газ – 12.1 млн. грн., за спожиту електроенергію – 6.3 млн. грн., внаслідок чого з 01.04.2010 р. всі котельні підприємства було відключено від електро- та газопостачання.

Реклама

Заборгованість населення за надані послуги з теплопостачання привела до накладення арешту на активи підприємства постановою Закарпатського окружного Адміністративного суду шляхом зупинення операцій на рахунках підприємства до повного погашення заборгованості.

По роботі з боржниками ММКП «Мукачівтепло» виконало наступні дії: подано позовних заяв до суду – 1319 шт. на суму 4.9 млн. грн.; подано виконавчих листів до ДВС – 487 шт. на суму 3.1 млн. грн.; укладено договорів на реструктуризацію боргу – 1411 шт. на суму 3.6 млн. грн..; подано претензій боржникам – 4910 шт. на суму 15.3 млн. грн..; стягнуто ДВСлужбою за рішенням суду – 358 тис. грн.., що становить 12 % від суми, переданої в ДВС на виконання.

Реклама

Виходячи з вищенаведених обставин ММКП «Мукачівтепло» попереджає споживачів теплової енергії, що в разі несплати до 01.10. 2010 р. заборгованості за надані послуги з теплопостачання, підприємство не зможе заключити договори на газо- та електропостачання, що призведе до припинення основної діяльності підприємства з виробництва та реалізації теплової енергії та ліквідації підприємства.

Адміністрація ММКП «Мукачівтепло»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно