Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево та район – один з найбільших боржників зведеного бюджету області

Мукачево та район – один з найбільших боржників зведеного бюджету області
За перші півроку 2010-го до державного і місцевих бюджетів надійшло 1 млрд. 166 млн. грн., а це майже 117% до січня-червня 2009 року. Зросли надходження як до державного, так і до місцевих бюджетів -...

За перші півроку 2010-го до державного і місцевих бюджетів надійшло 1 млрд. 166 млн. грн., а це майже 117% до січня-червня 2009 року. Зросли надходження як до державного, так і до місцевих бюджетів - на 27,2 та 6,3 відсотків відповідно. Про це йшлося на розширеному засіданні колегії Закарпатської облдержадміністрації, яке відбулось у четвер, 26 серпня.

ВІДЕО ДНЯ

Суттєвим фактором збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів є активізація роботи податкової міліції. Протягом першого півріччя 2010 року підрозділами податкової міліції виявлено 42 злочини у сфері оподаткування, порушено 33 кримінальні справи.

Разом з тим, податковий борг до зведеного бюджету області на 1 липня 2010 року становив 99,9 млн. грн. Він зменшився порівняно з попереднім місяцем на 6,8 млн. гривень або на 6,4 %.

Реклама

- Найбільшу питому вагу в загальній сумі боргу займають найбільші міста області – Ужгород, Ужгородський район, Мукачево та Мукачівський район, - наголосив начальник головного фінансового управління області Петро Лазар.

Ужгородському, Мукачівському та Чопському міськвиконкомам, Воловецькій та Свалявській райдержадміністраціям було дано доручення: вжити заходів щодо забезпечення виконання показників доходів.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в прес-службі Закарпатської ОДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно