Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • У Мукачеві по скарзі жителів зупинили роботу “хімічного” утилізатора ТзОВ «Угова ЛТД»

У Мукачеві по скарзі жителів зупинили роботу “хімічного” утилізатора ТзОВ «Угова ЛТД»

У Мукачеві по скарзі жителів зупинили роботу “хімічного” утилізатора ТзОВ «Угова ЛТД»
20 серпня Управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області проведено позапланову перевірку

20 серпня Управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області проведено позапланову перевірку мукачівського ТзОВ «Угова».

ВІДЕО ДНЯ

- Під час перевірки виявлено ряд порушень чинного законодавства з охорони праці, - підбила підсумки проведеної роботи в. о. начальника відділу розслідувань, обліку травматизму та скарг Діана Казакова. – Власники та керівництво підприємства ухилилися від співпраці з праце охоронцями, не надавши для перевірки наказів про призначення особи, відповідальної за експлуатацію котельного обладнання, документації, що підтверджує проведення навчання та перевірку знань з питань охорони праці з персоналом, який обслуговує котельні установки, паспорта на утилізатор деревних відходів та інструкції з його експлуатації, висновку експертизи проекту будівництва котельні та дозволу Держгірпромнагляду України на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатації обладнання та устаткування підвищеної небезпеки. Виявлені порушення, що створюють загрозу життю і здоров'ю як працівників підприємства, так і населенню Мукачева, що проживає в районі Росвигова, спричинилися до зупинки працеохоронцями утилізатора деревних відходів УДО-075.

Довідка.

Реклама

ТзОВ "Угова", що знаходиться за адресою м. Мукачево, вул. Ужгородська, 165 ( власники Вольфганг Цойлнер, Томас Шнаппауф, директор Тетяна Воробок), займається деревообробкою. Чисельність працюючих – 26 осіб. Позапланова перевірка проведена на вимогу Прокуратури Закарпатської області в зв'язку з колективною скаргою жителів вул. Набережної в Мукачеві на котел-утилізатор підприємства, що працює на виробничих відходах з хімічними складовими.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно