Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська митниця спрямувала в бюджет майже 1 мільярд 120 мільйонів гривень

За період січень-травень до Державного бюджету Закарпатською митницею ДФС перераховано більше 1 млрд 119 млн грн. Це, порівняно з аналогічним періодом 2014 року, більше на 470 млн грн, або 72,5%.

ВІДЕО ДНЯ

За результатами коригування митної вартості товарів протягом січня-травня до Державного бюджету було спрямовано майже 18,8 млн грн; за рахунок класифікаційної роботи та за рахунок контролю правильності визначення країни походження товарів – 1,6 млн грн, - інформують у відділі комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Додатково залучено до бюджету за рахунок переведення товарів, попередньо розміщених у митний режим переробки на митній території України 20,79 млн грн, за рахунок залучення до митного оформлення суб’єктів ЗЕД поза місцем обліку як в пунктах пропуску на державному кордоні так і у внутрішніх пунктах митного оформлення, сплачено трохи більше 694 млн грн податків.

Реклама

Основними бюджетоформуючими товарами, митне оформлення яких здійснювалось з початку 2015 року, в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС були: "нафтопродукти" – сплачено митних податків на загальну суму 183,6 млн грн; "телефонні апарати" – сплачено 120,2 млн грн, "легкові транспортні засоби" – сплачено 87,9 млн грн; "шини" – сплачено 53,4 млн грн тощо.

Наразі на обліку у Закарпатській митниці ДФС знаходяться 3192 учасники зовнішньоекономічної діяльності, з них близько 776 щомісячно здійснювали зовнішньоторговельні операції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно